Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 41 от общо 41

Format C:

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Format C:

дай формат през Win
    ако се вгледаш ще видишп какво пише на quick format ( erase )
    тук момента е друг , за което ти се извинявам публично пред всички че ти скочих остро !
    При формат на мемори карта , ако имаш гадинка на Win ( Ц; Д; ......... n+1) има голям процент да се зарази отново мемори картата ( все пак вирусите атакуват устройството при акцес на паметта )

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Of Техно що ли не те взех на 1 формат С в неделя ??
    Нищо работа 12+12 км по силно пресечена местност до Осеново със малка почивка за тотален формат. 12км=3,5часа в обратна посока 3 часа

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Kris що не ме взе
    бях свободен
    а и къде в Осеново има пресечен терен ?
    Имам вила на Кранево - да не казвам че Осеново го знам почти наизуст!

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO

Kris що не ме взе
    бях свободен
    а и къде в Осеново има пресечен терен ?
    Имам вила на Кранево - да не казвам че Осеново го знам почти наизуст!
    Oт последната спирка на 31 Кранево след чешмата щурмуване на височината, оттам покрай бар Наздраве през гората се излиза на 1 пикниг над Златните с над 30места , през дерета и се излиза на 1 ново място с микроезеро , пещ маси за поне 2О човека , има и чешма. След около 40мин под Осеново пакима 1 място пак за пикниг с кокили ,люлка и пещ.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от Compare
    ..,и ако ме обедиш че аз съм сгрешил при формата ,тук ше се извеня на всички за хауса или .... квото и да било в тая тема .

stekyman абе човек баща може да си ми вземи се малко в ръце .
    Ами напиши 2 реда грамотно четливо ако си мислиш че някои го е прочел това всичкото освен Lupos да се подлъгал или да е оплатнил времето си.
    Ако не, незнам вземи пример поне от някои ето Mr.TECHNO примерно .Как тои може да напише толкова разбираемо ати да не можеш.
    Цитат Първоначално публикувано от Compare
    Не си правя маитап немога да разбера всичко това на маитап ли го вземате .
    Аз ти казвам съвсем сериозно че форматирам една карта под какъв ли не формат само и само да се форматира както трябва, ида се изстрие информацията в нея след като се постави някъв фаил част от старите фаиловете пак си излизат от някъде .
    Compare, и аз ще попитам като Mr.TECHNO: Майтап ли си правиш или наистина ми препоръчваш АЗ да се взема в ръце???
    И ме съветваш да напиша 2 реда ГРАМОТНО И ЧЕТЛИВО???!!!!
    Ама май наистина ..., е нямам думи просто... НАГЛОСТТА ТИ НАЙ-МЕКО КАЗАНО е безкрайна като вселената!
    Почвам да си мисля, че нарочно се държиш така, но не ми е ясно с каква цел го правиш, лишено е от най-елементарна логика и възпитание!
    Само в текста който съм се ограничил да цитирам, написан от теб, има 24-25 правописни грешки, които правят на моменти опитите да се разбере какво искаш да ни кажеш безнадеждни.
    Ще повторя за последно това, което написах в предния си пост:
    Неграмотно пишещият показва преди всичко неуважение към себе си - как после да иска тези, които го четат, да го уважават!!!
    Много пъти сме писали - форумът не е чат! А място за дискусии, за споделяне на идеи, които трябва да бъдат оформени кристално точно, за да може всеки да ги разбере.
    Продължавам да се надявам ТИ да се вземеш в ръце - и като пишеш тук - да започнеш да препрочиташ постовете си преди да натиснеш бутона "Публикувай".
    Иначе... ще си останеш един изоглавен чатър във форума!

П.С. Присъединявам се към мнението на snoopdoggystyle
    /

7. Тук е от
    Feb 2008

Абе вие тук на Български ли се учите или се опитвате да си помогнете??????????

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от chochi33
    Някои трябва да го почваш от "началното".... няма как иначе.

10. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Имайки в предвид как се произнася compare, стигам до извода, че зад този ник се крие....компира....което обяснява и изкъртващите мивки писания

А ето от къде идва увлечението му по езиците

Ще прецакаме кукурбитите!

Димитър Бежански

Сипвам си уиски с много лед, паля си цигара, щото от пурите зех много да кашлям, и натискам бутона да влезе Компира. Компира влиза.
    - Как си бе, Соланум туберосум? - питам.
    Компира се ококорва:
    - А, шефе?!
    - Нема "а", нема "бе"! - викам. - Възродителен процес! Сменям ти името! Вече ще се казваш Соланум туберосум! Ей така се пише на латински - и му го пиша: "Solanum tuberosum". - Така е компир на латински - да го запомниш, ясно ли е?
    Компира се вкостява.
    - Що, бе, шефе?! - пита. - Кво сгреших?
    - Засега нищо не си сгрешил - успокоявам го. - Обаче се налагат некои промени...
    Компира се вкостява още повече. Той чуе ли за промени, винаги се вкостява. Решавам да не го мъча повече.
    - Глей ся, Компир - викам. - Пардон, глей ся, Соланум туберосум! Знаеш, стана една хубава далавера, зеха на университета Ботаническата градина в Балчик. В течение ли си?
    Соланум туберосум кимва, демек - в течение е.
    - Та - продължавам аз, - уговорката там е градината да се запази като градина, да нема голф игрища, да нема тенис кортове, да нема това-онова и да се запази целата налична ботаника. Сфащаш ли?
    Пак кимва - значи сфаща. Абе, откакто го прекръстих на латинско име, направо поумня пред очите ми!
    - Та, Компир... Да де, Соланум... Не, за по-кратко ще ти викам Соли... Та, Соли, за да се вместиме ние в тая далавера, съм решил в тая градинка да издигнеме некое и друго хотелче...
    - Ама, шефе, нали требе да се запази ботаниката? - вдига вежди той.
    Казах ви - поумня, откак го прекръстих!
    - Точно за това става дума, бе - викам. - Запазваме ботаниката! Проявяваме грижа за науката! Строиме хотелчето и вместо да го кръстиме "Бриз" или "Изгрев", ние го кръщаваме "Кактус". И му изписваме фирмата на латински - "Cactaceae colanum tuberosum"!
    - Леле, шефе, колко си напреднал с материала! - възхищава се Соли.
    - Напреднал съм, я! - викам. - Вместо хотел "Палма" ще бъде хотел "Cocos nucifera"!
    - Велико, шефе! - вика Компира.
    Съгласявам се, че е велико, и му обяснявам играта нататък.
    - Секи от вас - викам, - ще получи по един хотел да го управлява. И секи хотел ще е с такова ботаническо име. Твоят ще се казва "Solanum tuberosum", на Магданоза хотелът ще се казва "Petroselinum crispum neapolitanum", а на Репата хотелчето - как, Компир?
    Той дига рамене.
    - Не знам, шефе! Не съм толко наясно с науката...
    - А ще требе! - отсичам аз. - Щом влизаме на научна територия, требе да сме наясно! Та на Репата хотелчето ще се казва "Raphanus sativus". Така е репа на латински!
    Компира зе да се почесва.
    - Шефе, а не мое ли да уредиме с хотелче и едно братчедче? Много е железно момчето...
    - Как му е името? - питам.
    - Викат му Пащърнака...
    Отварям учебника по ботаника, проверявам.
    - Може! - викам. - Хотел "Pastinaca sativus" звучи екстра!
    Компира целият цъфна от радост.
    - Пастинака сативус! Страшен си, шефе! И кво? Ония тикви от университета нищо не мое да ни кажат, а? Ше ги прецакаме, а?
    - Не, тикви, Соли! - строго го поправих. - Не тикви, а кукурбити! На латински тиква е cucurbita, запомни го!
    Компира тракна с токове и се закле, че ще го запомни.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от chochi33
    Не се учим на български. Искаме да помогнем. Но първо трябва да разберем какво ни питат. А за да разберем, трябва да е написано разбираемо, на чист и правилен български език. А не на трансцеденталски, бимбилистански и пр.
    Преборихме се почти на 100% в българските форуми да се пише на кирилица, защо да не се преборим и да се пише ГРАМОТНО?!
    Който иска да получи помощ - да си изложи въпроса ГРАМОТНО, а не като изоглавен чатър, защото написаното от един се чете от хиляди тук и неграмотно написаното е проява на неуважение към хилядите дето го четат. Ако не го прави - временен бан - да се научи поне молбите си за помощ да пише грамотно!
    Една-две грешки на пет изречения - добре, ама 5-6-10 грешки на изречение, ... е просто нетърпима проява на безочие, което не бива да се толерира!

@Tommorow:Съгласявам се, че е велико!

12. Member
    Тук е от
    May 2002

Айдеее - време е за ключ в/у темата. Мисля , че се изчерпа и разбрахме , че при формат С : не остава нищо. В противен случай рискуваме да се превърне в дискусия по правопис + много .

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

точно така

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Format na Windows 98
    От ico_bg във форум Windows
    Отговори: 9
    Последно: 20-01-06, 19:29
  2. WMV-v drug format
    От armani` във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 18-05-04, 03:05
  3. .pdf format?
    От hypperion във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 20-04-04, 13:58
  4. Format c:
    От UFO във форум Windows
    Отговори: 9
    Последно: 12-11-03, 16:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе