След тази команда остава ли нещо на диска от предишната инсталация , настройки и т.н
Възможно ли е някой вирус например да се покрие някъде?
След тази команда остава ли нещо на диска от предишната инсталация , настройки и т.н
Възможно ли е някой вирус например да се покрие някъде?
И какво остава ?Първоначално публикувано от glowndark
ако ме питаш дали има шанс от втория дял пак да се зарази системата - тогава отговора е да !
но при наличие на само един хард с един дял и се даде тази команда - нищо не остава. Даже mbr-a се затрива и се присвоява нов партиден номер на харда
НЕ! - всичко друго е разтягане на локуми....Първоначално публикувано от LZ4
Аиде да разтегнем малко локуми да не е толкова скучно.
На какъв принцип работи една Memory card и един Hard Disk?
Примерно дадени данни са поместени в една Memory card, Format-ирана е на FAT32,FAT,NTFS няколко кратно. При проверка какъв капацитет е и дали има нещо останало показва че няма данни и капацитет 4гб примерно.
Копираме дадени данни от PC-то в Memory card и хоп предишните данни пак се появяват пак Format и пак същото?
Абе, момче, идваш пак да хвъряш в тъч всинца ни тук, както в тази тема:Първоначално публикувано от Compare
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg252625
Вземи прочети как работи командата Format C: и какво става с информацията върху диска след нея. Написано е на хиляди места - в нета и по книгите!
По принцип е възможно да се възстанови инфото след формат, но само със специализирани инструменти и от много ГРАМОТНИ хора, даже и след неколкократно форматиране. Затова в специализираните програми за манипулация с данни на диска има опция WIPE - за сигурно изтриване на данните.
Вникни в това което съм написал не да изоглавяваш написаното .
XA Можеш да продължаваш да четеш книги и да филосовстваш .Така разсъждавах когато си взех PC преди няколко си години но за съжаление практиката е нещо съвсем друго.Ти продълваваи да си четеш книгите.
@Compare - айде да го направим по-лесно .
с реална ситуация !
даваш ми един хард и аз само го форматирам с format c:\
после ти ми вадиш вируси иинфо от него и аз ти броя малко пари за баса
така навит ли си ?
незнам от колко години се занимаваш с това но аз съм вече 12 година и съм напред с материала. Или аз ще трябва да поинсталирвам и поформатвам още малко за да ти стигна нивото? Не мисля така.
ПП
Мемори Карта като я форматираш какво остава в нея ?
- Нищо !!!
@Mr.TECHNO: Ти, разбра ли нещо???!!! Аз - не !!! Ужас!!! Посипвам си главата с пепел ! Не, с -
Явно днеска съм мноо тъп да вникна във високосъдържателните ти слова, още повече, че не владея български така добре като тебе, о несравнимий Compare , който си използвал закупеното преди няколко години РС за да станеш обладател на върховните знания по правопис и словоредие, за разлика от мене низвергнатия, дето си взех първото собствено РС през лето 90-то на миналий век от Алемания, за което броих грешни 1600 дойче марки, ма си беше 286 на 20 MHz, 1 MB RAM, 20 MB HDD & true VGA monitor 14"+ Printer Star LC10 и под Windows 3.1 подкарваше одма Pagemaker-a от време оно, което предизвикваше дзверене от вида и възгласи .Първоначално публикувано от Compare
Като начало в желанието си да достигна върховете на мисълта ти, о достолепний Compare, бих помолил смирено да ме светнеш за значението на фразата "не да изоглавяваш написаното", която особено ме впечатли с високата си звучност. И пълно и изчерпателно да изясниш на всинца ни този тъй напевно звучащ глагол "изоглавявам".
И накрая искам, о великодушний Compare, коленопреклонно да ти благодаря за позволението ти да продължа да чета смирено книгите и да философствам.... angel
Каква е тая параноя? Това low level format го нямате за нищо бре. Не четете ли че не се препоръчва от нито един производител на дискове и ако се прилага то само в краен случай при аномалии на участък от диск ( или цял диск ) който се държи странно и не държи информация, грешни сектори и т.н. Някой пускал ли е low level на 320GB ( да не дава господ на 500GB ) диск и да ми каже колко десетки часа са му нужни за low level format complete?Първоначално публикувано от glowndark
Преди няколко дни пуснах формат NTFS + каскадно криптиране AES-Twofish на 320GB - complete 3,5 часа.
Не си наясно ти stekyman за този тъй български глагол.... Той е изоглавям и значава "да разпрегнеш добитъка", "да му свалиш оглавника". И от там израза "търчи като изоглавено говедо". Покрай тия компютри съвсем ще си сбъркаме речника. И като ти кажат: "Заведи кравата да я оноди бико" ще има да се чудиш какво да правиш.този тъй напевно звучащ глагол "изоглавявам".
Ами мноо просто няма да ви карам да вземате курсове и по български но все пак погледнете в някои речник "изоглавявам".
Цитирам stekyman: мене низвергнатия ->какво ли изска да каже с това подкарваше одма ->този човек ще възпитава деца . оно,
изчерпателно да изясниш на всинца ->и това ли е от българския Аз лично не съм го учил .
Lupus седни го научи тоя български наи накрая не да правиш свободни съчинения
Що пишете всички на камара немога да разбера проявявате някви слабости или какво .
Mr.TECHNO аз не съм колекционер на вируси или квото и да било .Споменах какво се е случило с една Memory Card и че е възможно да остане нещо това според мен е форум и всеки има право на мнение а човека които е направил темата сам може да си прецени кое и какво е подходящо за самият него.Никъде не съм се представял за какъвто и да е специялист ,и да съм се изтъквал но ти специялно ако мислиш че те прави по велик Публикации: 3446 извиняваи С басове и простотия няма кои да се впечатли но ако имаш някво научно обяснение за това
Това за Memory Card не си го измислям, просто споменах ,не с цел да влизам в спорове и излишни коментари а с цел да се изясни на какво се е дължал проблема,и че е възможно да остава нещо като разбирасе забравим и книгите и филосовските ...!
Щом като остават данни на Memory Card след формат значи и на хард диска има вероятност да остава нещо .
Не претендирам че съм прав, просто доизясняване на фактите .
Я прочети тук и обясни кой трябва мноого да учи български:Първоначално публикувано от Compare
http://www.eurodict.koralsoft.com/%D...-ed_bg_de.html