Случайно някой, от вас да има подобни на моите симптоми - всичко да са му извън линия, но да може да се пише. С един колега имаме сходни проблеми той е с qip, аз с miranda.
Случайно някой, от вас да има подобни на моите симптоми - всичко да са му извън линия, но да може да се пише. С един колега имаме сходни проблеми той е с qip, аз с miranda.
При мен изобщо не ми зарежда контакт листата. С pidgin съм . Не мисля да  е при нас проблема. Сутрината по едно време не се отваряше сайта icq.com изобщо .
И при мен не ще да зарежда пущината. с QIP съм.
И при мен не зареждаше qip-а. Но се логнах на домашното PC и от там с малко мъка стана. После пробвах пак и на служебния комп и вече всичко е наред.![]()
от няколко дена qip-а ми откача напълно ,не мога да се логна,и ако се логна след 10тина секунди се затваря.
Стигна се до там че една мила приятелка ми се разсърди мислейки че я избягвам.
Никакви проблеми нямаме. Нито с ICQ, нито с Miranda IM.
Вчера имаше проблем на работата, с Miranda съм. Явно сървърите на icq нещо.
По скоро проблема е бил поради използването на алтернативни ICQ клиенти и разбира се ICQ сървърите, но засега няма оплаквания от хора с истинско ICQ.
С оригиналното ICQ съм и имам проблеми и на двата компютъра, губят се съобщения когато получателят не е онлайн при изпращане на съобщението, някои съобщения пристигат с неколкодневно закъснение. Пълна каша е последните дни...
Toчно руснаците протръбиха преди 2 дни за проблеми с ICQ и отчасти с QIP.Първоначално публикувано от Julian
Мен всъщност от два три дни ми пуснаха 2-3 спам съобщения. Това е проблема.