Ето какво показва системата за интернет банкиране на ПИБ днес. Обърнете внимание на курса на долара и еврото.
http://img.zamunda.net/bitbucket/fib...anking%202.JPG
Ето какво показва системата за интернет банкиране на ПИБ днес. Обърнете внимание на курса на долара и еврото.
http://img.zamunda.net/bitbucket/fib...anking%202.JPG
Имаш един минус пред BGN
Само няма да се плашиш
Щв те осъдят ако тегллиш пари които не са твой. Преди време нали някаква служителка на банка по погреша вкарала някаква съма на дръга сметка . Тогава говореха че било незаконно да бутап пари които не са твои , най- малкото че може да се провери откъде са дошли и тн
Това не е нищо по сметките на нашата фирма има над 7 милиарда. И аз направих скрееншот но ми е на служебния компютър. Много се изложиха ПИБ с тази недотакована система, която пуснаха.
Банкова грешка в твоя полза...ако ти дадат да си ги изтеглиш не може да те пипнат, сега друг е въпроса дали ще ти ги дадат на касата. Изтеглиш ли ги и излезеш ли си от клона не могат и с перце да те гъделичкат...
На теория е точно така, но на практика, както пише @ajt, се случи точно обратното. Дори женицата я плашиха със затвор, въпреки че не беше правила нищо за да се облагодетелства, а си беше чиста грешка на банковия служител.Първоначално публикувано от Smurfa
Как мислиш, при евентуално съдебно дело кой ще спечели - социално слабият или банката?
Чел съм за подобно дело/случка в друга европейска държава, и там минаха с коментар за нарушаване на човешките права...за това споменах територията на клона, ако си извън него нямат правомощия да пипат еди какво си...не съм сигурен ала аз бих се борил до дупка ако е за много пари
Ако изтегля парите и подам оплакване, че са ми откраднали картата и намеря няколко свидетеля? :-)
Ще доживееш ли да изтеглиш 22,5 милиона, използвайки карта
Днес доста хора се изнесоха на пожар да си теглят парите от тази банка .А в 17;30-18 часа имаше навалица пред банката. Някой има ли информация какво става там ??
http://news.vestnik24.com/newsbg/news_588820.htmlПървоначално публикувано от kris11
Не знам какви са ограниченията. Ама може и да се справя докато се усетят. :-)Първоначално публикувано от Edin_Lud
Точно от Пазарджик, преди 2-3 години беше осъдената за неправомерно присвояване на пари женица. Превели и заплатата, но банковата служителка объркала запетайката и вместо 150.00 лв превели 15 000 (или нещо подобно). Тя си мушка картата и гледа - бая сума.Първоначално публикувано от NO CARRIER
Били с мъжа и, оня му се разтреперали ръцете като видял и я смушкал - тегли ма, тегли.
Изтеглила толкова колкото и е дневния лимит - 200 лв. Не успели и да ги похарчат като хората, и ги привикали.
Та нещо условно се отърваха и двамата, щото мъжа и го писаха подстрекател, па той бил и с условна присъда.
И на възропталите катоще поясня, че мотива на съда е бил, че след като са забелязали неправомерно преведените им средства, е следвало да уведомят банката, както биха направили ако им преведат вместо 150 лв, 15.Първоначално публикувано от Smurfa
"следвало" не е като някъде да пише ИЗРИЧНОПървоначално публикувано от Black Adder
според мен адвокатът на хорицата е бил некадърник