Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 22

ПИБ направи клиентите си милионери ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2005

ПИБ направи клиентите си милионери ...

Ето какво показва системата за интернет банкиране на ПИБ днес. Обърнете внимание на курса на долара и еврото.

http://img.zamunda.net/bitbucket/fib...anking%202.JPG

2.  

3. Тук е от
    Jun 2007

Re: ПИБ направи клиентите си милионери ...

Имаш един минус пред BGN
    Само няма да се плашиш

4. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Тегли докато е време и бягай далече

5. ajt
    ajt е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Щв те осъдят ако тегллиш пари които не са твой. Преди време нали някаква служителка на банка по погреша вкарала някаква съма на дръга сметка . Тогава говореха че било незаконно да бутап пари които не са твои , най- малкото че може да се провери откъде са дошли и тн

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Това не е нищо по сметките на нашата фирма има над 7 милиарда. И аз направих скрееншот но ми е на служебния компютър. Много се изложиха ПИБ с тази недотакована система, която пуснаха.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Банкова грешка в твоя полза...ако ти дадат да си ги изтеглиш не може да те пипнат, сега друг е въпроса дали ще ти ги дадат на касата. Изтеглиш ли ги и излезеш ли си от клона не могат и с перце да те гъделичкат...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Smurfa
    Банкова грешка в твоя полза...ако ти дадат да си ги изтеглиш не може да те пипнат, сега друг е въпроса дали ще ти ги дадат на касата. Изтеглиш ли ги и излезеш ли си от клона не могат и с перце да те гъделичкат...
    На теория е точно така, но на практика, както пише @ajt, се случи точно обратното. Дори женицата я плашиха със затвор, въпреки че не беше правила нищо за да се облагодетелства, а си беше чиста грешка на банковия служител.
    Как мислиш, при евентуално съдебно дело кой ще спечели - социално слабият или банката?

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Чел съм за подобно дело/случка в друга европейска държава, и там минаха с коментар за нарушаване на човешките права...за това споменах територията на клона, ако си извън него нямат правомощия да пипат еди какво си...не съм сигурен ала аз бих се борил до дупка ако е за много пари

11. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Ако изтегля парите и подам оплакване, че са ми откраднали картата и намеря няколко свидетеля? :-)

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Ще доживееш ли да изтеглиш 22,5 милиона, използвайки карта

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Днес доста хора се изнесоха на пожар да си теглят парите от тази банка .А в 17;30-18 часа имаше навалица пред банката. Някой има ли информация какво става там ??

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    Днес доста хора се изнесоха на пожар да си теглят парите от тази банка .А в 17;30-18 часа имаше навалица пред банката. Някой има ли информация какво става там ??
    http://news.vestnik24.com/newsbg/news_588820.html

16. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от Edin_Lud
    Ще доживееш ли да изтеглиш 22,5 милиона, използвайки карта
    Не знам какви са ограниченията. Ама може и да се справя докато се усетят. :-)

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от NO CARRIER
    Ако изтегля парите и подам оплакване, че са ми откраднали картата и намеря няколко свидетеля? :-)
    Точно от Пазарджик, преди 2-3 години беше осъдената за неправомерно присвояване на пари женица. Превели и заплатата, но банковата служителка объркала запетайката и вместо 150.00 лв превели 15 000 (или нещо подобно). Тя си мушка картата и гледа - бая сума.
    Били с мъжа и, оня му се разтреперали ръцете като видял и я смушкал - тегли ма, тегли.
    Изтеглила толкова колкото и е дневния лимит - 200 лв. Не успели и да ги похарчат като хората, и ги привикали.
    Та нещо условно се отърваха и двамата, щото мъжа и го писаха подстрекател, па той бил и с условна присъда.
    И на възропталите като
    Цитат Първоначално публикувано от Smurfa
    ще поясня, че мотива на съда е бил, че след като са забелязали неправомерно преведените им средства, е следвало да уведомят банката, както биха направили ако им преведат вместо 150 лв, 15.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    ...ще поясня, че мотива на съда е бил, че след като са забелязали неправомерно преведените им средства, е следвало да уведомят банката, както биха направили ако им преведат вместо 150 лв, 15.
    "следвало" не е като някъде да пише ИЗРИЧНО
    според мен адвокатът на хорицата е бил некадърник

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 61
    Последно: 27-08-16, 18:03
  2. Кажете ми фирма която коректно се отнася с клиентите в гр. Габрово.
    От petar.petrov във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 5
    Последно: 27-07-11, 18:01
  3. Сервиз на магазин "Зора" ,съобщение за клиентите им.
    От sandocan1946 във форум Черен списък
    Отговори: 17
    Последно: 16-11-10, 22:25
  4. Да имате проблеми с ICQ клиентите
    От glarus във форум Общ - софтуер
    Отговори: 11
    Последно: 04-10-08, 21:47
  5. Направи си сам
    От DPetrov във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 24-07-01, 16:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе