Значи днес пробвах тази дистрибуция като втора операционна система след WINXP. Проблемът е, че нямам звук. Как да инсталирам звуковата карта? Тя е вградена, дъното е K7S5A, а звуковият чип е SIS7012. При инсталацията уж я разпозна, но после дава, че не е инсталирана правилно. Показва я в раздела на видеокартата, т.е. показва, че имам две видеокарти - тази и истинската GeForce MX200. Има ли драйвери за това, и как се инсталират? Защо показва, че видеокартата е на PCI шина и при това е с DDR? Друг проблем - защо не може да чете дисковете на WinXP, които са на NTFS? Може ли по принцип да чете тази версия на NTFS? Модемът ми е с чип на Conexant - вътрешен PCI. Мисля, че е полу - хардуерен. Има ли драйвери за него?. И последно - при инсталацията използвах български език, и сега някои менюта, имена на папки и икони излизат като въпросителни или квадратчета. Може ли да се оправи това, и как? Както виждате, не разбирам нищо от Linux, така, че ще съм ви много благодарен ако ми помогнете малко, иначе най - вероятно, ако не успея да оправя тези проблеми, ще се наложи да разкарам Linux - a. Мерси предварително за отговирите.