Значи и аз не знам откъде да започна, ама ще пробвам.........
Всичко това се случва на току - що качен Windows 2000 Professional със Service Pack 4. Първоначално като отворех някой линк в нов прозорец - прозореца се отваря, обаче не зарежда нищо. Реших, че нещо се е оплело, понеже малко преди това бях качил IE 5.5 под Windows 95 (и 95 и 2k са на един дял) и реших да пробвам да сложа IE6 под 2000. Обаче като го сложих и като зареди след рестарта точно в момента, когато IE си правеше настройките Windows Explorer заби. При последвалия рестарт IE си довърши настройките, обаче се появиха няколко нови проблема - изчезна менюто, което се появява при натискането на десния бутон на мишката, като отворя setcom.bg и натисна линка за форума браузъра направо забива, с dir.bg има проблеми и засега е това. Ако се появи нов проблем ще го добавя. Ако някой има идеи как да се оправи да помага, че само преди няколко дена правих формат, а нещата вървяр към нов като гледам, понеже не съм много доволен от Opera и Netscape.
P.S. Извинявам се за леко обърканото обяснение, ама като се ядосам не мога да си събера мислите.