Здравейте?Имам проблем с изкарването на втория дицплей в меню-Displey Properties.Просто ми дава само един компютъп в setings,properties.Моля ви,ако някой може да помогне -предварително благодаряКартата ми е Nvidia GeForse 7100 GS-помогнетеееееееее
Здравейте?Имам проблем с изкарването на втория дицплей в меню-Displey Properties.Просто ми дава само един компютъп в setings,properties.Моля ви,ако някой може да помогне -предварително благодаряКартата ми е Nvidia GeForse 7100 GS-помогнетеееееееее
Операционна система?
Видеокарта?
Ъпдейтва ли драйверите на картата?
Втория дисплей телевизор ли е?
Провери ли си връзката с втория дисплей?
Ама просто не знаем какъв съвет да ти дадем така ...
Картата ти няма TV out.
Това помага ли ти?
Все едно да ме питаш "Помогнете, защо от снощи имам газове в стомаха?"
Като не знаем какво си си сложил на масата, всичко ще е празни приказки ...
Айде успокой се малко, размисли и после пак питай ...
.:: EDIT ::.
И недей с лични съобщения, аз не съм най кадърния в този форум, нито съм Бил Гейтс, нито пък баба Ванга.
Пиши тук в темата и имаш по голям шанс да проработи всичко.
Така,имам вход С-видео на картата,както вече казах Nvidia GeForse 7100 GS.Вързал съм го там и към С-видеото на телевизора.Изкарах картината,но на вални.Просто не мога да я настроя,защото не ми изкарва втория дисплей
Имаш S-video изход, не вход.
Изтегли ли си последните драйвери за твоята карта?
Ако е desktop машина, отиваш на сайта на производителя, въвеждаш нужните данни и те те водят до мястото за Download.
Ако си с лаптоп, просто не знам тази карта има ли я в такъв вариант, влизаш в сайта на производителя на лаптопа и търсиш пак драйвери за нея, най новите.
Аз съм с Dell Inspiron 1520 и nVidia GeForce 8600M GT. Vista ми "доставя" най новите драйвери, чрез ъпдейт.
И чета последния ти пост. Повтарям, давай го по спокойно, тук не е bg-mama или kaldata форума.
Иначе ще те нахранят, бъди сигурен.
Започни с ъпдейт на драйвера засега, това е моя съвет, по нататък ще видим.
http://www.kaldata.com/forums/index....93&mode=linear
мисля че ако прочетеш това ще се оправиш!
Нема хора тука, немааааа, само Malone дебнеПървоначално публикувано от psychoza
А ако спреш да врещиш като бременна ученичка, и обясниш точно каквото те питат хората, вероятността да получиш адекватен отговор е доста голяма.
Пък като си много на зор, да беше отишъл да питаш този, който ти е продал компютъра и ти е инсталирал операционната система.
Ами мисля че го обясних доста добре.Ако някой не е разбрал,съжелявам-толкова мога![]()
по принцип ли не можеш да клонираш (да пуснеш) втория монитор или след някакво твое действие вече не може да се клонира изхода?
Ако по принцип не можеш - за да пуснеш сигнал на s-video изхода трабва да избереш функцията CLONE от настройките на видеокартата и тогава ще имаш възможност да избереш кой от двата монитора да включиш.
Значи в менюто ми дава само един монитор и не знам как да изкарам втория,където са 1 и 2.Просто нямам 2-ри там
Въпросът ми беше дали картата ти има възможност да клонира изхода и сега вече я няма ?
Така току що изкарах картината на телевизора-не знам точно как-обаче има едни вълни по екрана и ще трябва да ги махна и тях.
Като дадеш десен бутон на Десктоп-а, Properties>Settings, там ли търсиш втори монитор, или се сещаш да щракнеш на Advanced и след това на отметката за NVIDIA.
Пък така и не каза коя версия на драйвера си качил, щото ако си с вградения на Windowsa, бая зор ще ти е да изкараш допълнителните настройки.