Изглежда това е доста често срещан проблем, от това което видях в интернет. За съжаление не намерих решение. Все пак да обясня за какво става въпрос. След " чистене " от вируси въпросната флашка се разпознава от компютъра като устройство, но когато се опитам да я форматирам казва " Insert disk into... " , при опит да я отворя да видя има ли нещо вътре излиза същия надпис. Подсказаха ми, да пробвам да я форматирам под DOS с fdisk и format , като за целата си направя boot дискета за Win98. Добре обаче както и си мислех като буутна от нея USB-то въобще не се разпознава и пак до подкривата круша. Четох за някакви драйвери за USB, но те не били точно за USB ами за отделни у-ва на USB, тоест пак няма много гаранция, че ще тръгне. Понеже изгубих половин ден в опита си да оправя флашка за 20 лв. реших, да попитам преди да съм изгубил още. Мислех си дали има вариант с някакво Linux CD с поддръжка на USB и с него да стане магията или ще трябва да се мъча с тази дискета. А също може и малко лаишки въпрос, но ми е много интересно как един вирус и чистенето му до такава степен могат да прецакат флашката, че даже да не иска да се форматира ?