Резултати от 1 до 3 от общо 3

Share на принтер

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Share на принтер

Имам принтер Canon PIXMA iP4500

Намира се до една desktop машина Windows XP SP3. Свързан през USB.
    Мрежата е през едно Buffalo, като същата desktop машина е свързана с кабел към него. От там [през рутера] идва и интернет връзката.
    Имам и два лаптопа [Windows XP SP3 и Windows Vista Ultimate SP1]. Свързани wireless с рутера.
    "Виждат" се всички.

Възможно ли е при пусната desktop машина и принтера свързан към нея да ползвам принтера от лаптопите без да се налага да размотавам кабели и да го включвам към всеки от тях, когато е нужно.
    С ресурсите на Windows, а и чрез външен софтуер, ако ми посочите кой.
    През кабелна мрежа съм го правил, през wireless не, затова питам.
    Нямам никакви права върху администрацията на рутера.
    Благодаря предварително.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2000

Re:Share на принтер

Възможно ли е при пусната desktop машина и принтера свързан към нея да ползвам принтера от лаптопите без да се налага да размотавам кабели и да го включвам към всеки от тях, когато е нужно.
    Напълно. Стандартната процедура, share принтера на машината, на която е физически закачен, на останалите Add Printer -> Network printer, указваш си пътя и си готов.

ПС. Aко си със старичките EDIMAX-и в тях може да се бърка, ако си с BUFFALO, от последните нетуркс-ки промоции, верно не може.

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Re:Share на принтер

Благодаря.
    /Няма кабели такива, moskwich. В Технополис, сещаш се, от другата тема. Стар интерфейс било. Днес ще отида до Radius/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Share security
    От qni във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 27-10-04, 13:15
  2. hack share help
    От ba6_mastora във форум Мрежи
    Отговори: 25
    Последно: 17-08-03, 23:12
  3. share pod WinXP
    От Ivooo във форум Windows
    Отговори: 1
    Последно: 13-11-02, 12:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе