Незнам имали написана такава програма, най-вероятно има, но не мога да намеря...става на въпрос за следното нещо: трябва ми някакво .ехе, което като се отвори да ми изпрати ип-то от компютъра от където се отваря някаде за да мога да го проверя, защото днеска съвсем случайно забелязах, че някой ми знае паролата на скайп. Сега ще ме питате как стигнах до този извод... интернета ми е спрян, и отидох в един приятел и гледам, че съм на линия... позвънях си и виж ти свърза се и започна да звани! Това означава че някой ми ползва скайп! Писах към моя скайп за да мога да видя ип-то със netstat -a, но отсреща не и отговориха и следователно не мога да засека ип-то. Искам да пратя някаква програма към мен, ще я кръстя с някакво "любопитно" име за да може да я изтеглят отсреща, за да може като я отворят да разбера ип-то, ако някой се сеща за такава програма, или за някой друг начин как да разбера ип-то моля да пише! Знам че мога да си сменя паролата, но 1-во искам да разбера кой ми ползва скайп, 2-ро докато не се logout няма да го изхвърли... сещате се! Моля помогнете ми, сигорен съм, че има хора които могат да ми помогнат, ще ви бъда много благодарен!
edit: мога ли да проверя дадено ип дали е реално, то аз знам че може... но въпроса ми е може ли да е реално и да има същото,но нереално, защото забелязах едно ип в пощата ми което съм сигорен, че не е мое... и го сканирах и ми изписа едно име от София, което нямам нищо общо с него нито с квартала от който е !