Здравейте, ползвам Bitcomet 1.13, пробвах и с uTorrent, но не тегля нищо с XP съм и връзката ми минава през рутер...Ако някой може да помогне, ще съм му благодарен...
Здравейте, ползвам Bitcomet 1.13, пробвах и с uTorrent, но не тегля нищо с XP съм и връзката ми минава през рутер...Ако някой може да помогне, ще съм му благодарен...
Рутера ти спира порта през който трябва да се вържеш , вариант е да си направиш IPто стационарно и да го сложиш в DMZ зоната (през рутера става). Тогава всичко ще ти бачка.
Дааа, наистина в статуса ми пише "Your listen port status is unknown" Опитах се да добявя нов порт за връзка в Bitcomet-а, после зададох същия порт в Exceptions на Firewall-a, но не се получи..Как да вляза в рутера?
Обикновено през браузър с адрес този, който ти e на Default Gateway-я.
Мдааа, това отдавна го опитах 192.168.1.1...ама...не става..
Дори добавих BC в Services na Internet connecton properties, дадох порт, който зададдох после и в Firewall-a, и в настройките на BC..но статуса ми не се промени,..Как да вляза в рутера освен прз браузъра..идеи??
Отметка на UPnP имаш ли? И к'ъв е тоя рутер, та неможеш да влезнеш?
http://portforward.com/
четеш внимателно (ако трябва и с речник) и изпълняваш стъпка по стъпка. Като приключиш, ще имаш всичко каквото ти е необходимо.
ау, оставете форуърдването ( ) за по-късно
дай да си поговорим за firewall
кажи, ползваш ли?