С какъв софт и коя му версия пишете двуслойни ДВД? А какви подложки ползвате и кои дават/не дават фира?Скоро ще ми се налага да правя един бекъп та питам. Благодаря на отзовалите се.
P.S. Печката ми е LG GSA4163B
С какъв софт и коя му версия пишете двуслойни ДВД? А какви подложки ползвате и кои дават/не дават фира?Скоро ще ми се налага да правя един бекъп та питам. Благодаря на отзовалите се.
P.S. Печката ми е LG GSA4163B
ashampoo burning studio 6 free и същото, само че версия 9 "излекувана"
подложки само verbatim, от които оплаквания нямам засега. с други не съм рискувал
Аз със Неро 6 версия съм правил записи. Фурната е СониНек, а дисковете са Вербатим - проблем с тях съм нямал - цена около 9лв. На жена 5лв. съм записвал и наследниците на БСФ (в момента не се сещам как и е сегашното име), но винаги после след проверката даваха грешки.
9 лева!?
двуслойните verbatim са около 3.00-3.50 лв
не знам твоите къде ги купуваш...
Записвал съм с различни програми. По-важното е DVD дисковете да са хубави. Аз само на Вербатим съм записвал и съотвено не съм имал проблеми.
Ами от където намеря, но важното в случая е, че това беше преди 2 години. Скоро не съм купувал.Първоначално публикувано от FearMe
С Неро 6 ОЕМ винаги съм имал проблеми, дори и с Вербатим дискове. Спирал съм дори торенти, антивирусни и пр., едва ли не само нерото да работи - уви!
Всички тези проблеми ги преодолях с ImgBurn! :
Благодаря на всички. Ще рапортувам тези дни Намерих само Сони, Имейшън и Кодак. Спрях се на Кодака щото само той беше на Шпиндел а и цената му беше приемлива.
Та дойде време да рапортувам... Явявам се по служба....
Пардон Неро - суджук, Шампу - суджук в момента Имейдж бърн се поти...и там суджук. Явно ще сменям подложките:-(
Почти се бях запътил да мятам записвачката във варела... Опитах със всички препоръчани програми с три типа подложки.
Кодака (разпознава се като RICOHJPN-D01-67) не става. Имейшъна( RITEK-S04-66) също се оказа дървеско, единствено на Сонито (RITEK-D01-01) се получи дори и с Неро 6(Вербатим не намерих).