Препоръчайте софтуер за магазин. Изискванията ми са:
Работа с баркод
Работа с касов апарат
Да може да издава фактури
Да пази клиентски данни
Това е...
Препоръчайте софтуер за магазин. Изискванията ми са:
Работа с баркод
Работа с касов апарат
Да може да издава фактури
Да пази клиентски данни
Това е...
Mistral -последната и цена беше 200евро ,говоря преди 3 месеца .Удобна и многофункционална удовлетворяваща всякакъв тип изисквания относно справки.
Store House е иделна и безплатна.
не се изпълнява засега т.2 / касов апарат/. Платената е 100 лв.
Извинявай ама каква е това подобие на складова програма , което не пази клиентски данни .
И внимание за готвеният проект за 2011 за касовите апарати . Молим заповядайте :
http://www.nap.bg/preview_news?p_news_id=658 На надупените честито) Ба си накъде вървим ???
Утре може да въведат данък за посещение на тоалетната зер се хабо и ток и вода .
За какво му е на човека програма за магазин без работа с касов апарат?
www.gensoft.bg
tana - за нас собствениците на обекти това е много важно- ако се чука всичко на касов апарат и не всичко ми идва с ф-ра , по-добре да затваряме
kris11 първо за да стаен това в България занеш какво трябва да се направи- говоря за дистанционно свързване на касови апарати ( по-скоро ще турят пост терминали коиот да работят като КА и ще има изискване навсякъде да има нет или тел. )
второ - пак мога да скрия дневен оборот по този начин )
докато стане време за това, ще измислят друго-
И как ще задължат примерно продавачите на цветя да се вържат към нет или БТК ?? На всяка будка телефонен пост ?Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
ще се пълнят гушите на БТК . Или на GSM операторите / а там цените никак не са високи/
RE : второ - пак мога да скрия дневен оборот по този начин
Да все още е беден народа и , ако може да мине без ДДС и касов бон избира този вариант.
Techno аз като един собственик на обект знам какво значии междудругото аз също препоръчах gensoft на колегата
А нещо друго, дали си струва да се дават 100 тина лв за опцията /екстрата/ програмата да може да идава гаранционни карти?! Другия въпрос има ли самостоятелни програми с които могат да се издават гаранционни и да се следят(става въпрос за безплатен софтуер)...
Иначе за MoneyWorks като изключим шаренията е доста хвалена....
Другото което ми е интересно, защо промерно микроинвсет склад про струва 99 евро, като в тази цена влиза цялата функционалност включително работа с сериини номера а други програмни продукти като MoneyWorks и други със същите функции струват 500 и нагоре лв?!
Политика на фирмата, която е заложена още в името. От 4 години работя със стария "Склад", купих си и новия, но не съм го сменял. Е стария си има кусури и понягога съм се ядосвал и съм търсил други, ама като видя цените и ми се отщява. Новата програма "Склад Про" е несравнимо по-напред от старата.
За серийни номера- никога не са искали пари. Цената на програмата е такава заради големия брой справки способни да задоволят всеки каприз и функционалността, която липсва при другите програми - контрол на стари сметки и невъзможността да се "изгубят" количества.Първоначално публикувано от ManiMani
Отделно от това като се сметне и коректния начин на смятане на "осреднени цени", показване на точност при "закръглените проценти на доставчици , възможност за пакетна промяна нацени в номенклатура,подръжка на различни цени в складове , кредитно за стойност, работа със 90% касови апарати и ел. везни, мрежов вариант, фактурна програма , проследяемост и ревизии, салдови справки по консигнации.
А за програма за издаване и следене на гаранционни карти нищо не казахте?