никога не ми се е случвало на 4-та версия, а само на пета :Р
Поставял съм я на доста машини (ХР, Win7) но никога не ми е създавала подобни проблеми. Но никога не е късно поне ще знам как се оправя.
Вчера за първи път инсталирах avast на един компютър ********************/details.php?id=02...24fb6bba611179 всичко е нормално но при всяко стартиране на Windows XP ми изкарва един прозорец на който пише че изтича лиценза и ако искам да си купя по-новата версия. Което е малко дразнещо. Някой знае ли дали може да се премахне това.
аз си свалих свободната версия -5.0.462 директно от сайта на аваст, иска само да се регистрираш и една година си работи нормално. Има си всичко - скенер защитна стена щит автоматично обновяване и най-важното добре пасна на 64 битовата версия на win 7
тегли се 5 (пета) версия от сайтаПървоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
безплатна е точно толкова, колкото и от торент тракерите
Avast = no problem. Не знам какви версии теглите и какви крака и ръце намирате. Досега не съм имал и грам проблем. Само преди 4- 5 г пищеше за тр. кон 1-2 дни и след като си взе последния ъпдейт спря и си изтри коня. Слагал съм го и на супер бърза машина Р3 1,4 GHz и акъл 512 Мб.
теглим напълно безплатната и напълно функционална версия от сайта
P.S. не помня на каква най-слаба машина съм го слагал, но в момента се сещам за селерон 900 със 128 рам