След сканиране на Spybot - Search & Destroy ми изписва това съобщение.Унисталирах я след което пак я инсталирах и пак същото.Ако може някой да помогне,ще съм му благодарен.
Uploaded with ImageShack.us
След сканиране на Spybot - Search & Destroy ми изписва това съобщение.Унисталирах я след което пак я инсталирах и пак същото.Ако може някой да помогне,ще съм му благодарен.
Uploaded with ImageShack.us
Това не е проблем а решение. При сканирането някои файлове се ползват и не може да ги провери. За това програмата ти предлага да се пусне при зареждането на операционната система и да провери всички файлове преди да се зареди на цяло Windows-a. Дай му Yes и компа ще се рестартира.
При стартиране на уиндоуса,не ми предлага програмата да се стартира.Първоначално публикувано от stenly
![]()
Това вече е неприятно. Ако имаш някой диск s Hiren's boot cd. Пробвай да заредиш live джам от него и така да сканираш. Другото за което се сещам е да ползваш някоя друга програма от типа на Spyware doctor.
Да не би да имаш рестрикции в акаунта и спайбота да не може да се разпише за стартиране на системата? Я пробвай да я стартираш с десен бутон и run as .. administrator.
Защо не пробваш Malwarebytes' Anti-Malware
Прав е . Открива това, което Spybot - Search & Destroy пропуска.Първоначално публикувано от peterstamov