На старата машина също ползвах CyberLink 13 и с изключение на досадната му защита на Blu-Ray съдържание с авторски права /Cinavia - спиране на аудиото след 10 мин. възпроизвеждане/ всичко останало си беше ОК! Сега, ако попадна на видео формат, неподдържан от мултимедийният ми плеър Дива Премиум v.1, ползвам този който си върви с лаптопа - ASUSDVD.
Последния като визия, функционалност и инстукции е едно към едно със CyberLink и вероятно е пак техен продукт.
3D настройките стават активни при разпознат от плеъра 3D дисплей - телевизор, монитор - все едно, така че експериментирай с настройките след като си задал нужните настройки в контролният панел на картата. Аз лично съм променял само региона, аудио изхода и езиковите настройки. Картината, както писах вече, си тръгва в 3D, но и да не тръгне по подразбиране, можеш когато искаш да си превключваш в 3D или в 2D от наличния в навигациите бутон. Разликата в качеството на визията в 3D, сравнена с тази при ползване на 3D бутона на дистанционното на ТВ-то е огромна в полза на плеъра, разбира се. Последно за драйверите - забелязах една новост при последните им 1,2 версии. Докато преди нямаше значение, сега ако не е свързан 3D екрана по време на инсталирането им, поддръжката на 3DТV не се инсталира.
Успех!