Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 44 от общо 44

Ужас!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ужас!

моля ти се - няма нужда нито от g-n нито от bold - между другото чел ли си 1984? готина книга [:D] радвам се че се занимаваш от толкова отдавна с компютри (асемблер не знам - признавам си без бой) но мисля че windowsa излезе около 10 години по-късно така че не мисля че си прав за детската кухня - и пак не разбрах кой си... [:D]

2.  

3. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Ужас!

abe momcheta...neshto se poopletohte tuka...i g-na deto se zanimava ot^84-ta s PC-ta i po-mladite ...be sishki go udarihte na detski sporove....ideiata tuka e da pomognete na choveka da si reshi problema, a ne da se karate koi ot koga se zanimava s komputri...

i sled kato ne vseki moje da se prebori s registry-to ili msconfig...po-dobre vzemete obiasnete na choveka kak da go svarshi tva i da ne rugaete preinstalla v takiva situacii na mnogo hora ostava kato edinstven variant...

golemi hora, a se drunkate po detski...

4. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Ужас!

Хм добре нека ви кажа какво стана - от чист инат не преинсталирах Вин-а а започнах да се ровя в msconfig.Разчистх яко старт ъп-а после махнах всички Servicies които не ми трябваха между другото махнах и ICQ от start up и ...проблема изчезна!По принцип нямам навика да инсталирам масово квото срещна из мрежата само за да го пробвам а инсталирам само това което ми е нужно за да не си сбъгясвам ВИН-а и въобще гледам да не държа много неща в старт ъп-а ама нещо ме гложди че има възможност Габосс да е бил прав за шибаното ICQ - да се е пробвали само да се connect-не при всяко включване на ПЦ-то.

5. Тук е от
    Feb 2002

Ужас!

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by medunski

ама нещо ме гложди че има възможност Габосс да е бил прав за шибаното ICQ - да се е пробвали само да се connect-не при всяко включване на ПЦ-то.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Радвам се че си се оправил medunski с msconfig-a и премахването на вредните autostart програмки, щото в един момент се почувствах като злобен чичко дето поучава, а полза -никаква.

Ама понеже пък наистина съм злобен чичка,[:-eyebrows] едно цитатче специално за 'специалиста' г-н mitsy от таз страничка: http://www.microsoft.com/windows/WinHistoryIntro.mspx

<font color="blue">On November 10, 1983, Microsoft announced Microsoft Windows, an extension of the MS-DOS® operating system that would provide a graphical operating environment for PC users. Microsoft called Windows 1.0 a new software environment for developing and running applications that use bitmap displays and mouse pointing devices. With Windows, the graphical user interface (GUI) era at Microsoft had begun.</font id="blue">[:-bonc01]

Да ти е сладко ...... четенето[;-xmas]

6. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ужас!

както казах няма нужда нито от г-н нито от болд, ама... щом искаш, ако сега ми кажеш какво общо има вер. 1.0 със 95,98 и тн ще ми е адски интересно - btw ако (а предполагам си) виждал вер. 1.0 би трябвало да знаеш че няма нищо общо - освен името де [:D]

иначе благодаря - обичам да чета...

7. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Ужас!

радвам се, че г-н medunski се оправи без преинсталация...обичам такива работи!

ей, по тая тема много чили, много пепърс, бе! по принцип съм съгласен с gaboss, само че не и с тона му... то компютърджиите са си честолюбиви, де - съвет поискаш ли, готви се да те засрамят нещо

аз също с известна гордост твърдя, че крепих 98-ца (SE) 2 години без преинсталация, като подчертавам: и драйвери съм менил, и сумати програмки изпробвал, и яко бачкане падаше - абе по 2 рестарта на 7-ица общо взето... не беше много страшно! чистене требе. а понеже става дума основно за autocad/coreldraw/3dsmax - като орлица бдях върху CPU-usage - ето ви един хубав критерий доколко са задръстени работите...

от година насам съм на NT5.0, абе 2000 - ами друго си е! веднъж скапах dial-up-a щото забранявах разни услуги (обратно на medunski - да не кажете, че не бъзикам и само пиша с ВОРД... обаче нямам НИКАКВО намерение да преинсталирам скоро! системата досега е забила 5 пъти (2 заради калпаво CD, 2 заради стар драйвер в/у новия, 1 път при зареждане) - а 95-цата едно време 100 пъти я пренсталирах, ама л**ното беше заровено другаде, та не си помогнах много според мен човек, който преинсталира често или не си е харесал още програмите, т.е. не му се работи с тях, та си търси все нови, или не си поддържа машината добре, или кисне още на 9/ME а ако ви се драйфа от mirabilis ICQ, колкото и на мен - качвайте miranda и пей, сърце! прекалената 'работа' с IE също не препоръчвам и не бачкайте под administrator-акаунти! и под NT-тата май не намерих msconfig, та сигурно ще трябва да си намерите нещо по-свястно като jv16 power-tools...

е, аз също имам проблем - някой от вас да е забелязал прекалена активност на explorer.exe под win2000? понякога след OLE-импорт, друг път заради отворени експлорери, трети път незнам що?

8.  

9. zed
    zed е офлайн

Тук е от
    Jun 2002

Ужас!

XIIID copni si msconfig ot xp i si gotov

10. Member
    Тук е от
    May 2002

Ужас!

Вие го обърнахте на мерене на пишки май - кой откога, с колко и колко време...

gaboss - да ме извиняваш, ама познавам хора дето се занимават от памтивека, когато аз съм се разхождал обелени колене и тръба за фунийки - и те не са си преинсталирали уин-а от....доста време...ама това не значи, че е щото разбират (не казвам нещо за теб). Ако се опитваш да убедиш някой да "порови" и да отсттрани проблема, значи или ти плащат на час, или ти не си в час - оправянето на проблем дори и на хора като тебе, дето разбират, с всички рестарти особено на 98-цата, ще отнеме повече време от нова инсталация - аз упорито наваксвам с такива последните една-две години и с удоволствие ще заявя, че за 2 и половина часа се оправям с инсталацията, инсталирането на между 50 и 100 програмки - за разлика от много други (както и за прилика с трети ми се налага да ползвам доста неща. На всичко отгоре има Ghost, който още ускорява нещата...Забравих да вметна, че най-много време ми отива да си сменя ВИДА на Win-а и ВСИЧКИ иконки...

Дори и "печен" и "врял" тип като тебе - СОРИ, ЧЕ НЕ ЗНАМ С КОЙ ГОВОРЯ.. - няма да ми познае ОС-то... а оправянето на някаква дребна и глупава грешка доколкото виждам отне ...по груби сметки 447 часа - смятай ги ако искаш и ги дели на нови инсталации...

Както казах - не всеки си ползва една две програми дълго време - като почнеш да инсталираш кво ли не (а мене ми е работа) - все някога опираш до нашта песен...

11. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Ужас!

Има нещо такова, но човекът все пак е вършил някаква работа на машината тия 4хх часа... пък ако се оправя работата само с проверка на стартиращите и някоя друга услуга, да преинсталираш начисто е твърде несериозно (или твърде сериозно

Custom Startup - http://gboban.hypermart.net/csup/

12. Member
    Тук е от
    May 2002

Ужас!

Да де но щеше да е забравил досега... макар че все пак си прав - но стартиращите трябва да си се чистят редовно...

13. Member
    Тук е от
    May 2001

Ужас!

Габос, 7 пъти преинсталация няма общо с преинсталацията за свежест на PC-to. Много ясно че след clean-install ако има проблем ще се човърка да се види къде е а няма да се преинсталира пак. Но 10 пъти по лесно и по разумно е да се преинсталира и настрои един вин за 2 часа, отколкото да се мъчиш 3 дни от спортна злоба. Пък и има GHOST

14.  

15. Тук е от
    Feb 2002

Ужас!

Бях решил да не се обаждам повече, ама като гледам колко заблудени хора се опитват да ме поучат и да ме изкарат неправ- не се сдържах [:-banghead]

Добре де, ПРЕИНСТАЛАЦИЯТА си е чисто ЗАОБИКАЛЯНЕ на проблема, не ви стига ум/желание/умение/ да го решите и минавата по пътя на най-малкото съпротивление - ПРЕИНСТАЛАЦИЯТА. Да, може да ми отнеме не 3, а 30 часа да разбера от какво се дъни тъпия Windows, но следващият път като ми се появи проблема ще ми трябват 3 минути да го отстраня, а Вие ще си преинсталирате ВИНАГИ за 2 часа. С Ghost или без него, винаги ще се чешете по главите и ще посягате към Windows диска при всяко General Protection Error или BlueScreenOfDeath /те затова го махнаха в новия XP, да не плаши хората/ вместо да напрегнете сивото си мозъчно вещество и да се опитате да локализирате повредата.

+ това помислете ако имате счетоводни или други програми изискващи номер при регистрацията - значи прибавяме и обаждане до производителя и дълги обяснения с тъпи секретарки.

Та вие ако сте едни автомонтьори ще правите основен ремонт на двигателя дори като ви дойдат със зацапана свещ или изместена центровка.

Явно повечето хора в този форум се стремят да се приближат максимално до мисленето на Microsoft - Рестартирай пък може да се оправи, ако не се оправи - преинсталирай, ако пак не се оправи - значи е виновен някой друг.

Шефа на Microsoft се возил на едно такси. Изведнъж таксито се повредило. Шофьорът се мъчил и не могъл да го оправи и не щеш ли попитал Бил:

- Абе не можеж ли да помогнеш нещо тая бракма се скапа?

- Дай да излезем и да влезем може сама да тръгне...

хайде, останете си със здраве, аз отивам да си пия водката, пък вие си преинсталирайте Windowsa ако още не сте го направили днес /и не забравяйте Format c:/u/v/s преди това/[:-bonc01]

16. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Ужас!

Габос е прав . Ако може да се оправи без преинсталациа, тогава няма нужда да се преинсталира нали. Колкото и да е улеснено в днешни дни с разни програми като Ghost все пак за предпочитане си е да се кара с една инсталациа колкото се може повече. Все пак в процеса на ползване по тоя Вин малко или много се правят промени, които по-късно пак трябва да се правят, независимо от Ghost-a, а това лично за мен е досадно.

От друга страна пък аз лично смятам, че 98 е толкова прецакана ОС, че той и без причина си дава сини екрани . Него не мога да го търпя просто.

17. Member Аватара на XIIID
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    Burgas, Bulgaria

Ужас!

абе medunski отдавна си реши проблема, а ний йощ' ехото отгласяме 9X << NT !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. PIXEL VIEW УЖАС
    От TopBG във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 7
    Последно: 18-08-05, 13:59
  2. ужас за почитателите на Firefox
    От hihimor във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 20-07-05, 22:17
  3. Ужас от съвместяване на SIM и ICQ
    От №1 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 25-11-04, 20:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе