Здравейте,
В момента използвам компютър, който е доста стар, като конфигурация, но за сметка на това все още има възможност да поддържа игри с минимални изисквания за 512 RAM и видеокарта на 256MB. Именно на тази машина се сблъсках и с много интересен и необясним за мен проблем. Преди време имах инсталирана ФИФА 2009- вървеше си добре до един ънинстал. След това деинсталиране, всяка версия на фифа която инсталирах ( разбира се до 2009, понеже от там нагоре няма как дори да мечтая да тръгне някоя фифа.) още на черният екран, след влизането в играта, се показваше мишката с дизайна от играта и излизаше съобщение "send i don`t send". Това е проблема, който се проявяваше при ФИФА. Преди известно време преинсталирах компютъра и след това мое действие, нито една игра не върви ( освен CS и Heroes3). Под не върви, разбирайте играта тръгва. В менютата всичко е окей цъкам си напред назад, променям контроли видео настройки и т.н. Дойде ли време да започне самата игра, с нейния си енджин, положението става лошо. Или екрана е черен, или се виждат някакви странни фигури, или някакви странни цветове, точно сякаш видеокартата не може да възпроизведе картината, да не говорим за нечовешкия сеч. Е помислих си, че просто самата видеокарта не покрива изискванията на игрите и реших да опитам със заглавия от 2004-та 2003-та и там положението бе същото.
Сега ще кача някой друг скреен с проблемите ми, а ако някой има идеи нека споделя ))
П.С. Вече няколко пъти слагам последния драйвер за видеокартата ми, която е Sapphire Radeon X1650-256MB