Щом има смяна на съотношението има два начина за да няма изкривявания в картината:въпросът е какво рендване да удара, за тубата, за да излиза правилно под 720р. Не само за мен, а и за другите.
1. С добавяне на "информация" - т.е. черни ленти
2. С премахване на информация - crop filter.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от fXOrange
 Първоначално публикувано от fXOrange 

ама се бях заблудил, заради това, че плеъра би трябвало да рендва самата резолюция, към моята на монитора. За пример. Снимам с камера или телефон на 720р. Пускам го на пълен екран с 1080р. Нямам ленти. Та си мислех, че или самият фрапс ги добавя, защото не знае да снима, при тая резолюция, или се базира по основната, на компютъра. Също ми беше минала и идеята, за самият плеър. Но при тест, ня 3 различни, лентите си оставаха.
 ама се бях заблудил, заради това, че плеъра би трябвало да рендва самата резолюция, към моята на монитора. За пример. Снимам с камера или телефон на 720р. Пускам го на пълен екран с 1080р. Нямам ленти. Та си мислех, че или самият фрапс ги добавя, защото не знае да снима, при тая резолюция, или се базира по основната, на компютъра. Също ми беше минала и идеята, за самият плеър. Но при тест, ня 3 различни, лентите си оставаха.