TV tunnera mi e PixelView i pod 98 nqmam problemi sus capture..no pod XP ne moga da si naglasqm kompresiqta taka de pravi capture ama bez kompresiq i failovete stavat adski golemi?! nqkoi znae li programka ili kak da moga da si izbiram kompresiqta?!
TV tunnera mi e PixelView i pod 98 nqmam problemi sus capture..no pod XP ne moga da si naglasqm kompresiqta taka de pravi capture ama bez kompresiq i failovete stavat adski golemi?! nqkoi znae li programka ili kak da moga da si izbiram kompresiqta?!
Zdravei
Az imam sashtiq tuner i do onq den bqh na win98 no sega minah na XP.Draivari za tunera si namerih no ne pomnq na koi sait be6e ima ve4e software za XP.6te e hubavo da si go drapne6 ni6to 4e mojesh i sas tozi koito si na CD-to.
A do kolkoto za capture az sam mnogo dovolen ot VirtualeDub strashna e programkata, hvashta ti vsi4ki instalnati kodeci i na vseki edin ot tqh mojesh da kompresirash.
Eto ti i linka ot kadeto da si q svalish ako q nqmash ve4e de :http://virtualdub.sourceforge.net/
Mi tva e pi4 s koeto moga da ti pomogna za sega.Ako vazniknat trudnosti otnosno ripvaneto az sam nasreshta []