Ако няко има повече информация за разкодирането на касетофони
може да ми помогне.
Ако случаино знае от каде мога да си купя универсален програматор и на каква цена е....
ще сам му благодарен за информацията.[]
Ако няко има повече информация за разкодирането на касетофони
може да ми помогне.
Ако случаино знае от каде мога да си купя универсален програматор и на каква цена е....
Да можете да ги крадете без да се притеснявате дали ще тръгнат после ли?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако няко има повече информация за разкодирането на касетофони
може да ми помогне.
<div align="right">оргинално мнение на qwasimodo</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">вси4ко се заплаща приятел особено такива неща и за такива като тебе !!!!!!!
Za6to 4oveka moje prosto da ima servis
Ako nqkoi znae za takiva programi neka da kaje
Каквото че да има явно става въпрос за крадени касетофони и смятам че модераторите трябва да затворят темата.
Za6to da q zatvarqt.Zna4i moje da ima programi za dekodirane na GSM-mi a za kasetofoni nemoje?
To si e i po temata софтуер
Едно е да разкодираш телефон, друго е касетофон!!! Едното е свързано, примерно, с това да си пуснеш МТел-ска карта на Глобулски телефон, а другото - да пуснеш краден касетофон за кола!!! Едва ли, ако има сервиз ще търси програматор и софтуер по този път...ОК?Работата е ясна...
E 4oveka moje taka da go e kupil
Az vednaj taka se nabutah i posle ...... i ne e priqtno da se izkazva mnenie za 4ovek za koito ne si siguren
a i to teq deto gi kradat nqmat tolkova akal da gi razkodirat!!
работата е ясна като бял ден!!!
най-добре модератора да си свърши работата
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">E 4oveka moje taka da go e kupil
Az vednaj taka se nabutah i posle ...... i ne e priqtno da se izkazva mnenie za 4ovek za koito ne si siguren
a i to teq deto gi kradat nqmat tolkova akal da gi razkodirat!!
<div align="right">оргинално мнение на lilos</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Очевидно не само аз съм сигурен...
Че на тия дето ги крадат им е малко акъла е ясно, но и ти ако имаш стока, която не можеш да продадеш, защото не работи, и ти ще почнеш да търсиш начини да направиш така че да работи...
Явно така или иначе няма никой да помогне на човека [}]