Екшън камерата ме предаде в няколко видеа и сега имам файлове, записани във fast forward формат. Т.е. записът на картината е с около двойна скорост, а аудиото си е нормално (или само по-малко бързо). Последното е малко трудно да се потвърди абсолютно точно, защото картината е изключително бърза и създава излюзия и при аудиото. Мога да забавя видеото до нормално възпроизвеждане, но за това трябва да разтегля видеото във времето, от около 1:30 минути до 3:51. Мога да разтегля и аудиото, за да отговори на картината, но с това то става изключително бавно и дразнещо. Adobe Premiere Pro и Adobe Audition имат time/pitch корекции със софтуерно запазване на темпото, но за съжаление не мога да постигна задоволителни резултати при аудиото, независимо през какви настройки преминавам. Преминах и през YouTube и доста форуми, но не мога да открия решението за моя случай, явно е доста рядък случай. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Ако да, с какъв софтуер е бил коригиран? Целта ми е да забавя видеото до целевото си нормално възпроизвеждане при снимане и при разтеглянето му, да разтегля и аудиото, но да запазя някакъв нормален ритъм. Отделно се чудя, има ли някакъв софтуерен начин за коригиране на видео кодека на запис в самия файл, така че скоростта на възпроизвеждане да се поправи, без последваща обработка с видео програма? Мерси на всички.