Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 18

Как мога да си сложа парола на папка или диск?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2003

sas koq programka moga da sloja parola na nqkoq papka na c-to naprimer ili d-to 6toto imat i drygi hora dostap do moeto pc i ne mi e priqtno da mi barnikat vav nqkoi moi failove pls kajete mi za takava programka i kak raboti?

heat_bg@abv.bg

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003

Ако си под ХП и акаунта ти е защитен с парола , папката Моите документи е недостъпна за други . В смисъл могат да я видят , да видят съдържанието , но не могат да отворят нищо , нито документ, нито снимка . А ако искаш пълна защита на данните си - сложи си Линнукс .

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Можеш да архивираш и да сложиш парола от архива

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Можеш да архивираш и да сложиш парола от архива

<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">това е добра идея само ако не ползваш 4есто файловете които са в папката ! ина4е по-горното предложение като 4е ли е по добро .... но все пак зависи ти какво целиш с това ?!

6. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

може и да криптираш фаиловете...с PowerCrypt или пък с F2F

7. Тук е от
    Jun 2003

Според мен laMartin е прав най- добрият начин е криптирането. Лично аз най-често до този метод прибягвам когато искам да защитя нещо. Най-добра е Crypter ( free) но не се сещам за сайта сега ако те интеренсува ще го потърся да ти го кажа.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2003

Mersi mnogo sa savetite sega 6te probvam da potarsa crypter vav technolink dano ga imma hybav savet no e samo za textovi failove a cqla papka nqma da moga da za6titq taka 6toto imam programki deto mi gi pipat i nqma opraviq vav vka6ti ako me razbirate blagodarq vse pak!![]

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Точно поради тази причина ти казах да архивираш папката с парола. Иначе наистина криптираш само текстовите файлове, а това явно не ти върши работа. Или си сложи парола на акаунта с който влизаш, ако си с ХР

11. Тук е от
    Jun 2003

Виж какво пич ще ти кажа направо една програма която е убиец. Казва се Steagens Security. Има страхотни възможности. Може да си създадеш сейв в който да съхранияваш всичко прогр папки файлове. Всичко е с пароли. Създава и виртуален диск, който е видим само след написване на паролата това всъщност ще е твоят сеиф. Това е само една възможност на програмата а те са много такива. Има платена и фрее версия. Успех и кажи дали си ДОВОЛЕН от нея. Ако ти трябва помощ просто пиши ми.

Просто е уникална иди на сайта и няма да съжаляваш [][][]

http://www.steganos.com/./en/

12. Тук е от
    Aug 2003

Приятелю,за това което искаш ти ,няма по-добра програма от Hide Folders.Намери си я,оправи си я [],и си готов.Директорията става напълно недостъпна.Само ако въведеш паролата и кажеш,че искаш да се вижда,тогава.Това е просто най-доброто.

дано съм бил полезен!<font face="Times New Roman"></font id="Times New Roman">

13. Тук е от
    Jul 2003

Mersi za vsi4ki saveti 6te se vaspolzvam maximalno!!!

14.  

15. Тук е от
    Jan 2003

Ako ползваш NTFS можеш да си ги криптираш в ХР без външна програма

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ako ползваш NTFS можеш да си ги криптираш в ХР без външна програма

<div align="right">оргинално мнение на msashev</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Все още имало трезвомислещи хора в този форум!

Единствено като допълнение ше кажа, че вградената енкрипциа на NTFS работи по такъв начин, че ако преинсталираш windows наяма да можеш да отваряш криптираните папки дори да си със същия акаунт и да знаеш паролота. Така че, преди да преинсталираш си направи копие на криптираната информация. Ако пропуснеш да го направиш...хммм...е, има начин, но става "мътна и кървава"...

17. Bri
    Bri е офлайн

Тук е от
    Jul 2003

//offtopic Ако използаш Windows 98, ME или 2000 можеш да пробваш следното дясно копче, Customize this folder...

Set or modify folder template, next> I want to edit the template next> отваря се Notepad, отиваш накрая и изтриваш следното

<Object id=filelist classid=не знам си какво си></Object>. Save, Finish. По този начин е невъзможно да променяш каквито и да било файлове в тази папка през Explorer

учителката ми по информатика сигурно още търси "къде изчезнаха всички папки от С:"

Използвай Customize this folder...Remove Customization, Restore Default folder template за да възстановиш нормалното състояние на папката.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Ghost е абсолютно прав . ХР си има страхотна защита . Преинсталирал със си няколко пъти ХР-то с няколко различни имена на акунтите и сега имам паки и файлове които не мога дори с формат да ги махна нито пък да ги разгледам . Макар да съм с най високите права пак ме рита кат мръсно коте .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-10-10, 23:20
  2. Отговори: 4
    Последно: 19-02-10, 14:32
  3. Парола на споделена папка?! тц тц тц...
    От metesator във форум Мрежи
    Отговори: 9
    Последно: 03-01-10, 23:24
  4. Как мога да сложа парола на USB?
    От AleksofT във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-07, 17:37
  5. Software за парола на папка
    От Sunny във форум Общ - софтуер
    Отговори: 24
    Последно: 17-05-05, 13:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе