Месинджър на лаптоп или телефон- Известно е, че когато имаш месидж от приятел във ФБ, в месинджъра (на иконата) ти излиза в червено броя на съобщенията и виждаш, че има.
Когато имаш месидж от някой, който не е от приятелите ти (пишеш на лични на непознат или имаш от непознат), то отива в "message requests", но няма как да знаеш, че имаш ново съобщение, защото никъде няма известяване.

Някой знае ли защо когато има съобщение в message requests, по нищо не можеш да разбереш, че го имаш, трябва постоянно да проверяваш там, а повечето хора не знаят, че "message requests" съществува, за да проверяват за съобщения от непознати постоянно.
На лаптоп и телефон до " message requests" се стига по различен начин.
На телефона като отвориш месинджъра, горе на Chats, върху снимката ти може и да има в червено броя на Requests, но ако не отвориш месинджъра, няма как да знаеш, че има нещо ново и да го провериш, а и да отвориш чата, може и да не забележиш горе на профилната си снимка какво има, ако нямаш навик да гледаш там.
На лаптопа май е съвсем скрито- трябва да кликнеш на иконата на Месинджър във ФБ (там в червено виждаш броя на нови съобщения, но само от приятели) и ти излизат последните чатове. За да отидеш и провериш за Message Requests, трябва да кликнеш на трите точки в дясно и там вече в Requests се вижда имаш ли нови...иначе никъде не личи, че ги има ако не отидеш там, а някои въобще не знаят, че съществува такова нещо и се чудят защо не виждат нещо, което някой казва, че им е писал.
Месиджите от Requests стават видими в Месинджъра, само ако знаеш за тях, видиш ги и отговориш. Ако не знаеш и не отговориш е както описах...
При мен е както съм описал, да не би да е въпрос на настройки, че "message requests" да не е скрит, да са видими известията както е при месиджите на лично от приятели във ФБ?