Трабва ми програма за проектиране и пресмятане на конструкции от алуминиева дограма и ПВЦ , както и едновременно за фактуриране на изделията ! Ще съм благодарен дори само ако ме насо4ите към някоя такава !!!
Трабва ми програма за проектиране и пресмятане на конструкции от алуминиева дограма и ПВЦ , както и едновременно за фактуриране на изделията ! Ще съм благодарен дори само ако ме насо4ите към някоя такава !!!
Sorry, ама проблемът ти е доста трудно решим...
При мен има две такива програми - Profil for Windows (на Themelio Software - Гърция) и Makrodata (на Makrodata - Турция). И двете работят само с тапа на LPT-то..[]
P.S. Баф ма'аму - отвсякъде им личи къде са правени [:D]
бах пусна тема за хак на ена такава PENCAD ! ама " ни дума ни вопал ни стон " .........
тя пък е туска !
Хайде, хайде. Всички знаем, че тапата не е проблем. Истина е, че се води най-ефективната защита до момента, но е истина и, че не е непробиваема тази защита.
Не ме разбирайте погрешно. Не си предлагам услугите да пробивам защита с тапа. Не, че не мога да го направя, но нито имам време, нито имам желание. Просто казвам, че тапата не е проблем. Поне не е голям проблем.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хайде, хайде. Всички знаем, че тапата не е проблем. Истина е, че се води най-ефективната защита до момента, но е истина и, че не е непробиваема тази защита.
Не ме разбирайте погрешно. Не си предлагам услугите да пробивам защита с тапа. Не, че не мога да го направя, но нито имам време, нито имам желание. Просто казвам, че тапата не е проблем. Поне не е голям проблем.
<div align="right">оргинално мнение на Longhorn</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">и как се решава проблема с тапата ? разбрах 4е има крак ??? това достат4но ли е ???
Не искам да превръщам форума в учебник за кракове. Важното е, че има начин.
Ако толкова те интересува си избери един от следните начини на комуникация:
- PM
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не искам да превръщам форума в учебник за кракове. Важното е, че има начин.
Ако толкова те интересува си избери един от следните начини на комуникация:
- PM
<div align="right">оргинално мнение на Longhorn</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">никакав те няма на ICQ-to ! на мейл ще отговориш ли ?????
Мда, пускам го рядко, признавам!
Да, на mail ще отговоря.
Хора само да ви кажа че си губите времето с глупости вместо да си купите една програма и да правите пари. Но понеже сте много хитри мога да ви кажа че и двете програми са хакнати вече, но познайте колко ще ви струва [^][^][^][^][^][^]?????????
Няма да ни струва нищо matrixeon защото никой няма да те потърси.
Или помагай на участниците или бегай да правиш кинти на друго място.
Shto ti pomagash li ako beshe taka niamashe da sam tuk
<font color="teal">//offtopic
Когато не мога или не искам да помогна с нещо си мълча.
В случая се намесих защото ме подразни отвратителния тон на поста ти.
И използвай кирилица!
//offtopic</font id="teal">
Мда, има си правила във форума и едното от тях е да се пише на кирилица. За твое най-голямо съжаление matrixeon-чо не можеш да кажеш "Е...ал съм им майката на тези правила" понеже се съгласяваш с тях при регистрацията си.
А колко ще ни струва?
Хахаа!
Защо мислиш, че ще направиш пари само защото си намерил crack за някоя програма?
Сега нямам време да се занимавам с тоя crack, но ако разбера, че ще вземеш ТИ пари ще прекарам една вечер пред PC-то да го направя този crack. Не ми пука, че по цял ден съм на бачкане и 6-те часа сън са ми единствената почивка. Просто няма да позволя ТИ да вземеш пари! :}
hahaha shtom ti ostava samo 6 chasa sun za pochivaka mi se struva che govorisdh palni glupoosti
Longhorn
///oftopic sledvashtia post shte e na cyr shtom ne mojete da chetete i ne sam kazal che kraka se prodava, no kakto i da e niakoi hora ot tozi psevdo-pomagasht forum veche si polzvat PVC-tata ari uspeh
Приятелю с дългите рога,
Ти виждал ли си някога "тапа: на живо. Ще ни поясниш ли къде се завира?