Имам 2 снимки в жпег формат на които лицето на човека е скрито с голяма черна точка, но се вижда в тъмнейл. Има ли някой идеа как мога да го видя във фул сайз?
Имам 2 снимки в жпег формат на които лицето на човека е скрито с голяма черна точка, но се вижда в тъмнейл. Има ли някой идеа как мога да го видя във фул сайз?
Черната точка не е наложена в/у лицето, а е изместила информацията под нея с черен цвят и по такъв начин няма как да възстановиш оригинала от лицето. Ако това е въпроса ти.
Ми ти имаш, както виждам две копия, просто увеличи едното, което е без точката и проблема ти е решен.
Едва ли е изместила информацията след като се вижда на превю-то...
Ако конвертирам снимката метадейтата се губи и тогава и на привю-то е с черна точка
Увеличи малката снимка до размер на другата с точката и копирай квадрат (примерно) с липстващата част върху другата, после ретуширай.
Няма да стане... идеята ми беше, че щом се вижда в привюто, значи цялата снимка си седи, защото мога да увелича размера на thumbnail-a до определена степен до 175х20.
Ясно ми е на къде биеш, но не ми се дискутира повече по този въпрос. Мислех, че имаш проблем, но това при теб не е проблем, а желание да ползваш нещо, което явно е платено, за да се гледа без точка. :-)
deathknight, доста добро попадение, въпреки че устата е малко замазана..., но и снимката не е кой знае какво. Thanks