някои може ли да ми каже дали при инсталирането на две антивирусни програми на един компютър те работят нормално или си пречат.разчитам на вашия опит и познания в мотерията.
някои може ли да ми каже дали при инсталирането на две антивирусни програми на един компютър те работят нормално или си пречат.разчитам на вашия опит и познания в мотерията.
зависи от антивирусните, но в повечето случаи си пречат...
а и принципно това е безсмислено...
в такав случай коя антивирусна програма е по-добра - Norton CE или
Norton 2003.
ползвах Norton 2003, сега съм с 2004 - която определено е по-добра
Няма нито по-добра, нито най-добра антивирусна!
Всичко опира и зависи от личните знания и способности...
От изложоните две - аз предпочитам корпоративната версия...
Почти винаги си пречат и като резултат вместо двойна сигурност се получава несигурност на анти-вир. софтуера. Антивируса не е като "огнените стени", че да изисква някакво специално конфигуриране. Това, което е по подразбиране, обикновенно върши работа в повечето случаи.
Моля, препоръчайте ми някоя антивирусна за по-слаб компютър, че тука има един.... много се мотае. Ползва се само за Inet и ICQ. Бях му качила Kasperski 4.5 и направо ми скъса нервите.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моля, препоръчайте ми някоя антивирусна за по-слаб компютър, че тука има един.... много се мотае. Ползва се само за Inet и ICQ. Бях му качила Kasperski 4.5 и направо ми скъса нервите.
<div align="right">оргинално мнение на Slavena</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">опитай а AVG
www.free.grisoft.cz
mxkolev: Нещо не може да се отвори това. Благодаря все пак. Аз вече инсталирах F-prot и засега се държи добре. Може да пробвам да намеря AVG другаде.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моля, препоръчайте ми някоя антивирусна за по-слаб компютър, че тука има един.... много се мотае. Ползва се само за Inet и ICQ. Бях му качила Kasperski 4.5 и направо ми скъса нервите.
<div align="right">оргинално мнение на Slavena</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Norton Antivirus <font color="yellow">Corporate Edition </font id="yellow">7.xx, щади ресурсите.