дайте инфо за файл .sfv предполагам че е за обеденяване на партишани от някакъв архив защото в директорията имаше други файлове с еднакъв размер и този много малък
дайте инфо за файл .sfv предполагам че е за обеденяване на партишани от някакъв архив защото в директорията имаше други файлове с еднакъв размер и този много малък
.SFV (Simple File Verification) е текстови файл, който съдържа записи, позволяващи да се провери интегритета на файл или група от файлове. Записите на практика са аналози на CRC32-сумите, изчислявани от компресиращите програми. Файлът се създава с различни програмки (можеш да потърсиш в нета), които анализират файлове (най-често multivolume архиви) и го генерират.
мерси за инфото разбрах за файла но нещо не мога да разархивирам един multivolume архив
а да знае някой как мога да си сложа парола още от boot-ването на комито?
дразни ме че сестра ми се бърка вътре...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а да знае някой как мога да си сложа парола още от boot-ването на комито?
дразни ме че сестра ми се бърка вътре...
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
1.Влизаш в биоса и слагаш user password
2.Пак в биоса променяш "security" ot "setup" na "system"
3.искаш от сестра ти пари за баничка ))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">мерси за инфото разбрах за файла но нещо не мога да разархивирам един multivolume архив
<div align="right">оргинално мнение на mitco</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Може би не ползваш подходящата програма. Почти всичко из free сърверите е .rar