Хора, моля ви помогнете. Ако някои я има има една загорка или каменица или каквато си бира избере
Хора, моля ви помогнете. Ако някои я има има една загорка или каменица или каквато си бира избере
Е чакам си каменицата)))
имам я даи си е-маила да ти я пратя.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хора, моля ви помогнете. Ако някои я има има една загорка или каменица или каквато си бира избере
<div align="right">оргинално мнение на glarus</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="blue">SpinRite Here!</font id="blue">
-------
http://www.spinrite.com/
--------
Инструкции за работа
Мерси много и на двамата сега ще подерзая малко. Ако кажете, че и работа върши ше е чудесно.
бе не се мъчи с нея ми си намери mhdd 2.9. Kачествено оправя бед сектори с ремапинг
Ице, ти ли си ве бате.... Maxtor Powermax пробва ли я ?
Куантум не куантум те отдавна са едно с макстор:-)) Върши работа спинрайта макар и бавно. ЗА сметка на това може да прави лоу левъл без да триеш партишъните. Пауърмакса става само ако нямаш ценна информация на диска. Можеш да ползваш и Амидиаг.
Ако пък имаш ценна информация, обади ми се по попера - тия дни вероятно ще си купя нов хард - имам парите, чакам само стелт да заработят да си го поръчам..... По - точно поръчвам го в неделя, е ти сигурно си намерил вече спасители, но аз пак да си кажа... Ако е закъсала 40-ката, вероятно понеже е по - нова пауърмакса ще стане и за нея.... Ти си знаеш по-добре; пауърмакс го имам на ftp-то....
spinrite не можа да оправи bad секторите, мина през твх и си ги остави, като беше на 5то ниво, дали ги проверява или ги пропуска?
D3BEPP мерси за предложението, но нямам ценна информация на него по точно прехвърлих я вече
Ами аз имам хептен задочна идея за таз програма ама мисля че най - високото ниво на recover на нея и беше 5.... Щом там не става... Опитай с друга. Сигурно е излишно да питам ама си на Fat32 нали ??? Тя и иначе едва ли ще тръгне де... Опитай и другите програмки... Обаче лично аз с моите твърде базисни познания по хардуера си мисля,че тази програмка едва ли прескача лошите сектори или само ги отбелязва..... Може би по скоро няма с какво да ги замени.....