Резултати от 1 до 10 от общо 10

.ACF Някой знае ли какво е това?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Та проблемът е следния:

Попадна ми едно CD, на което има около 140 файла с разширение ACF. Има и 2 изпълними файла. Единият е инсталацията, а другият е player, който просвирва ACF файловете. Така. До тук знам, че са някакви музикални файлове. По принцип нямаше да ми пука какви са точно ако този player свиреше файловете не само под Win98, ами и под WinXP. Под Win98 си ги свири идеално. За пояснение - Win98SE, но мисля, че диска е изпробван и под чист Win98 и пак няма проблем. Под WinXP (за уточнение - WinXP SP1) просто самия player не свири. Не дава никакви грешки. Нищо. Просто не свири. Също няма движение в жалкия опит за "progress indicator"-а.

От начало реших, че това е просто някой от познаните audio формати. Метнах го в WinAmp-a (пак за уточнение WinAmp 5.0), но уви. Реших, че разширението на файла бърка WinAmp-a. Пробвах да преименувам файла на всеки един от support-ваните от WinAmp формати. Отново уви! Пробрах същото с всички support-вани формати от Windows Media Player и BSPlayer. Резултатът беше същият.

Отворих файла с HEX Editor за да му поразгледам header-a, но не открих нищо, което да прилича на header. Започвам да си мисля, че player-а от CD-то знае точно какъв е файла, с какъв bitrate и т.н.

Качил съм файла ТУК

Ако някой има желание да го поразгледа и да даде малко акъл как да прослушам това CD под WinXP ще съм му много благодарен.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

lubo root # file DATA0000.ACF

DATA0000.ACF: data

Което означава че линукса не може да разпознае структурата на файла.

Което на свой ред означава че е нещо много екзотично.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Знам, че е екзотично. Ако беше нещо по-нормално нямаше въобще да занимава форума с глупости. Мерси, че опита все пак.

Така май няма да стане. Едва ли ще се намери player, който да свири файловете. Утре ще upload-на някъде Nero Image на CD-то. Може някой да успее да го подкара под WinXP.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ACF - Adobe Photoshop Custom Filter

ACF - MS Agent Character File

избери си сам кое е по-скоро

6. Member
    Тук е от
    Jul 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ACF - Adobe Photoshop Custom Filter

ACF - MS Agent Character File

избери си сам кое е по-скоро

<div align="right">Originally posted by FearMe*-*26/03/2004*:* 16:27:54</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Не е нито едно от двете, понеже Player просвирва тези файлове. А Adobe Photoshop Custom Filter или MS Agent Character File не ми звучи като музикални файлове.

7. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Под WinXP (за уточнение - WinXP SP1) просто самия player не свири. Не дава никакви грешки. Нищо. Просто не свири. Също няма движение в жалкия опит за "progress indicator"-а.

<div align="right">Originally posted by Longhorn*-*26/03/2004*:* 14:37:56</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Опитай да изключиш DirectX хардуерното ускорението на звука (от панела на "Sound and Multimedia/Audio/Sound playbek/Advanced/Performance/Hardware acceleration" - сложи го на None и опитай така). Имах подобен проблем с други аудио файлове.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Опитай да изключиш DirectX хардуерното ускорението на звука (от панела на "Sound and Multimedia/Audio/Sound playbek/Advanced/Performance/Hardware acceleration" - сложи го на None и опитай така). Имах подобен проблем с други аудио файлове.

<div align="right">Originally posted by HGD*-*26/03/2004*:* 16:32:45</div id="right">

Мерси, ще опитам. Утре ще post-на резулата.

10. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ooops, sorry, man. не видях, че са доказано музички... []

11. Member
    Тук е от
    Jul 2003

FearMe, NP!

HGD, съжалявам, но няма ефект. Същото се получава.

Днес няма да мога да upload-на CD-то, но в понеделник ще го кача някъде. Може някой да успее да го подкара под WinXP. Честно казано, не ми пука какъв е точно файла. Важното да свири.

В момента го качвам, но не знам колко време ще ми отнеме. Нещо много бавно качва. Не разбирам защо от Data-та тегля с 60К/sec а качвам с 12К/sec. Въобще не знам дали денят ще ми стигне да го кача.

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

братле, ама ти недей да качваш цялото cd []. качи една песничка и player-a

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Може ли някой да ми каже какво е това?
    От vortex1587 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 27-02-14, 22:39
  2. Отговори: 6
    Последно: 18-01-06, 14:59
  3. някой знае ли от къде това?
    От Az_sum_bre_ombre във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 27-10-05, 21:51
  4. знае ли някой какво става с data.bg ?
    От smarty във форум Мрежи
    Отговори: 26
    Последно: 20-04-04, 15:04
  5. Отговори: 11
    Последно: 19-04-04, 18:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе