или само аз нямам достъп до сървъра ?
тук от 4-5 дни е така:
"The page cannot be displayed"
[V]
или само аз нямам достъп до сървъра ?
тук от 4-5 дни е така:
[V]
не си само ти []
гледам че и техно-то е умряло от 5-6 дни, и на арената ми се отваря само заглавната страница...хит.бг също днес не се отваря....кво става не знам [V]
техно имам, арена не(откакто стана проблема с БГ пиър)
ама дата трябва да имам - HomeLan ми е доставчик
ами като си към тях - аз ли да им звънна да питам какво става..?!?
http://forums.data.bg/
И на мен ми е HomeLan, и аз нямам DATA.BG, виж какво ти е писал бат' Доко [8D]
А откога не си проверявал дали нямаш Арена? Защото аз от известно време насам имам, и то чудесна връзка с тях [] и с EVRO.NET също.
При мен при опит за влизане в ДАТА.БГ се получава следното:
<font color="blue">DataBase Update In Progress
Please try again after 2 minutes</font id="blue">
с АРЕНА.БГ нямам връзка, връзката с ЕВРО.НЕТ е наистина много добра. С кабелен Нет съм към НетИсСат.
Ако си спомняте по една друга тема преди време ви казах каква ще е участта на фрее сървърите[8D]
На нас тука в Плевен, спряха с натиска на полицията официалните 2 сървъра на доставчика, та се наложи да останат само ресурсите на отделни потребители. Май и Софииските сървъри това ги чака.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ами като си към тях - аз ли да им звънна да питам какво става..?!?
http://forums.data.bg/
<div align="right">Originally posted by Dockera*-*17/04/2004*:* 10:55:37</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
цитирам какво чувам като позвъня:
"Поради технически причини няма връзка с този номер...."
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На нас тука в Плевен, спряха с натиска на полицията официалните 2 сървъра на доставчика, та се наложи да останат само ресурсите на отделни потребители. Май и Софииските сървъри това ги чака.
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А с какво основание полицията спира server-и?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На нас тука в Плевен, спряха с натиска на полицията официалните 2 сървъра на доставчика, та се наложи да останат само ресурсите на отделни потребители. Май и Софииските сървъри това ги чака.
А с какво основание полицията спира server-и?
<div align="right">Originally posted by MAKAPOB - 17/04/2004 : 14:32:12</div id="right">
Какво ли ще да им е основанието като знаеш какво има на сървърите [}]
В закона пише , че собственика на произведението или по точно създателя му е този който е посочен върху творението по обичайния за това начин.Какво ще рече Ако имат музика но имената на изпълнителите не са реалните няма кой да иска права , защото собственика не е посочен.Също така пише :Имат право на възнаграждение
А търсят ли го.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">или само аз нямам достъп до сървъра ?
тук от 4-5 дни е така:
[V]
<div align="right">Originally posted by smarty*-*17/04/2004*:* 12:19:04</div id="right">
Технически проблем с дъното на сториджа им.
И аз имам достъп до всички с една забележка - не виждам всички ракове на евро.нет (но може проблема да е при тях).
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И аз имам достъп до всички с една забележка - не виждам всички ракове на евро.нет (но може проблема да е при тях).
<div align="right">Originally posted by HGD*-*17/04/2004*:* 18:32:52</div id="right">
Не е при тях - всички се виждат