Излиза ми от време на време това:
Като го посоча с мишката, не дава никаква информация..и след известно време се скрива.
Излиза ми от време на време това:
Като го посоча с мишката, не дава никаква информация..и след известно време се скрива.
а изключил ли си си balloon tips...?!? )
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а изключил ли си си balloon tips...?!? )
<div align="right">Originally posted by Dockera*-*18/04/2004*:* 18:51:09</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Не съм, защото не ми пречат...но това "!" би трябвало да ме накара да му обърна внимание..а не знам какво иска да ми каже
Ами това при мене се появи и каза имало конфликт.Цялата работа стана след като зсложих един твърд диск на който двете антивируси бяха омазали много OS.И по точно май firewall бяха причината .Бяха с него(антивируса)заедно с инсталацията.
При мен излиза за нещо от сорта: "Windows virtual memory is low. The system will now increase the size of the page file, your computer may be slower during this process"
Enjoy!
Обезпокоителното при мен е, че не дава информация!
Не ми създава проблеми...просто ме дразни.
Може пък да съм "клъцнал" някой сървиз...
При менна този знак си пише или "Virtual Memory Too Low" или "There's an IP Conflict in the network.."или нещо подобно, като във втория случай беше защото 2 PC-та в мрежата бяха с еднакви IP-та...
Други версии не съм виждал.
Увеличи Paging File Size. Най-вероятния конфликт според мене. Но както отбелязаха и вече писалите - обикновено това съобщение не е толкова срамежливо - казва си за какво иде реч.
и при мен го е давало за low vitrual memory и ip conflict някои като ми беше заел ip-то.
погледни в system event log-а, обикновено там се записва копие на съобщението.
Ами ако си рестартираш компютъра и ти даде надпис:
A duplicate name exists on the network
означава, че в локалната мрежа има компютър със същото име. Промени си името и ще ти изчезне.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а изключил ли си си balloon tips...?!? )
<div align="right">Originally posted by Dockera*-*18/04/2004*:* 18:51:09</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Не съм, защото не ми пречат...но това "!" би трябвало да ме накара да му обърна внимание..а не знам какво иска да ми каже
<div align="right">Originally posted by breiii*-*18/04/2004*:* 19:31:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ами тогава си прегледай Event Log-a, че така може само да гадаем...
Довечера ще го видя....ако не съм го изключил ))