Nqkoi moje li da mi kaje za nqkoq dobra Peer-To-Peer programa razprostranena v Bulgaria. I ako moje da mi dade nqkakvi kratki instrikcii tui kato ne sum se zanimaval do sega.
Trabva mi za download na film
Blagodarq!
Nqkoi moje li da mi kaje za nqkoq dobra Peer-To-Peer programa razprostranena v Bulgaria. I ako moje da mi dade nqkakvi kratki instrikcii tui kato ne sum se zanimaval do sega.
Blagodarq!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Nqkoi moje li da mi kaje za nqkoq dobra Peer-To-Peer programa razprostranena v Bulgaria.
<div align="right">Originally posted by rony*-*24/04/2004*:* 1631</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Искаш да дръпнеш някакъв филм от някого ли??? Не разбирам точната идея. Ако е така - намерете си някой сървър - примерно dc hub имаше май в data-та, за мулетата не съм сигурен, да не те излъжа(клиенти примерно DC++ за ДС хъб; Emule и EDonkey за Е-муле-тата). Сваляте си по един клиент за съответния сървър, шервате си каквото трябва и дърпате на воля. Ако обаче с въпросния комп можеш да установиш по - бърза връзка от тая през интернет е добре да си направите ваш си такъв сървър, но там работата е малко по - сложна и се предпочита да сте с Линукс.
за DC++ адреса на българския хъб е dc.bol.bg []
Ето ти и още няколко български хъба за DC:
adventuresbg.no-ip.com
dc.data.bg
80.72.80.250:1090
bghub.eu.org
bghub.no-ip.org
bulgarian.no-ip.com
bghub.ilko.ca
dc.bghub.com:4111
varna.no-ip.com:411
DC.BGMEDIASERVER.COM:411
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ето ти и още няколко български хъба за DC:
adventuresbg.no-ip.com
dc.data.bg
80.72.80.250:1090
bghub.eu.org
bghub.no-ip.org
bulgarian.no-ip.com
bghub.ilko.ca
dc.bghub.com:4111
varna.no-ip.com:411
DC.BGMEDIASERVER.COM:411
<div align="right">Originally posted by Raid*-*25/04/2004*:* 11:18:14</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Имаш ли идея защо успявам да се вържа само към 80.72.80.250:1090
Не знам кого точно питаш, но за интернет сървъри предпочитай Passive mode.
По принцип не мога да се connect другаде. Нито в чужди, нито в изброените hub-ове. Пробвах с pasive, active - няма значение, резултата е същия.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">По принцип не мога да се connect другаде. Нито в чужди, нито в изброените hub-ове. Пробвах с pasive, active - няма значение, резултата е същия.
<div align="right">Originally posted by Longhorn*-*28/04/2004*:* 13:42:35</div id="right">
Ми вчера дърпах от датата... За другите - пробвал съм ги преди време, влизах си като у дома си. Довечера вкъщи ще ги проверя пак.