az imam SONY DSC-P32 i sashto mnogo galta baterii.. vednaj mi se naloji incidentno da si kupq nqkvi baterii za nqkolko snimki i si vzeh edni TOSHIBA za 80 stotinki, slojih na aparata i sled 15min mi svarshiha bateriite ). Sega go polzvam s nqkvi C.F.L 2300mAh NiMh, kupih gi za po 5.50lv ednata, zarejdam gi s nqkav glupav SPEED CHARGER na BASF za 10tina lv. (koito daje ne pishe che e za NiMh, a samo za NiCd), ostavam gi da se zarejdat po ~13h. Veche sa zarejdani sigurno 10tina pati i si snimat kato novi. Izdarjat mojebi poveche i ot alkalni baterii, makar che ne sam ubeden v tova zashtoto ne sam polzval i mnogo alkalni, ama taka si mislq. S tezi zarqdnite fotoaparata snima po 3-4 dena normalno shtrakane (po 50tina snimki na den , polovinata sas svetkavica), a dori i da obichash mnogo da shtrakash se samnqvam che za 1 den shte izhabish bateriite .
... reshih da pisha zashtoto komentirate nqkvi super skapi zarqdni , sigurno sa 100 pati po hubavi ot moeto BASFche za 10lv., ama prosto kazvam che s eftino zarqdno stava rabotata ..