Здравейте, може ли някой да ми каже до колко градуса трябва да достига температурата на HDD, което е Seagate Barracuda ST3400014a. Като го пипна с ръка ми се струва доста топло, може би около 50 градуса.
Здравейте, може ли някой да ми каже до колко градуса трябва да достига температурата на HDD, което е Seagate Barracuda ST3400014a. Като го пипна с ръка ми се струва доста топло, може би около 50 градуса.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте, може ли някой да ми каже до колко градуса трябва да достига температурата на HDD, което е Seagate Barracuda ST3400014a. Като го пипна с ръка ми се струва доста топло, може би около 50 градуса.
<div align="right">Originally posted by MikiOne*-*12/08/2004*:* 10:10:31</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
По принцип е нормално HDD да е топъл, но ако те притеснява температурата му има специализирани вентилатори за HDD. Изглеждат, като плоска дъска с размерите на HDD и има един вентилатор в средата. Поставя се отдолу на диска, за да охлажда и електрониката, а не само корпуса.
Seagate не е горещ а най-горещ от всички твърди дискове дето съм пипал ( а те са доста).Това е нормална работна темератува за него.От баракудите които съм пипал всички са доста топли.Та 50 градуса не трябва да те притесняват .Все пак ако искаш сложи си едно вентилаторче