?
Ми чудна рам...
KINGMAX е по-здрава, обаче е на същата цена
Whatever I do i do it for no good
пробвах 2 чипа, като ги слагам като втори към моята micron/usa. 128 тръгна без проблеми и работеше, но 256 - тц! на втори слот компа не пали, на трети стана, но не издържа на turbo settings на дъното, което между другото е abit266a. на normal проработи. не претендирам за пълнота, просто защото са минали само 2 чипа през мен. само споделям какво съм констатирал.
и от 3те големи site-a се вижда, че най-кадърните са kingston, kingmax и crucial. аз лично не съм виждал нито една от тях.
Е да,ама с малка корекция:КингМакс е отвратителна памет на отвратителна цена.
Купете си Викинг и ще разберете защо.
PQI - достаъчно добра памет в 90% от случаите.
Т.е. струва си парите.
----------------------
DPetrov, какво си се хванал с плюене на kingmax RAM-а?
Спор няма, не е от най-евтините памети на пазара.
Може би е "отвратително", че Brandname PC133 работи на 150 на CLK:2-2-2 ? Взех за проба един Cel/800 и той "пусна" само до 150MHz. Повече не поиска да "даде", като спирачката определено не беше паметта...
Kingston RULEZZZZZ...ама си е скъпа...
PQI - точното определение някой го даде - нормална.
Прилична памет на прилична цена...
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Е да,ама с малка корекция:КингМакс е отвратителна памет на отвратителна цена.
Купете си Викинг и ще разберете защо.
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Отново говориш наизуст.....
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Niakoi moje li da mi obiasni, zashto v USA 256 MB PC 2600 DDR Kingmax stuva $59, a tuk e nad $150 ?
M.A.F.I.A.
Да,ама имам точно два мофула Кингмакс 256 ПС 150(ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!),които не тръгват на повече от 140...странно,аз на Моллов ли да вярвам или на собстените си очи?
Имам и Викинг...там положението е друго:155 2-2-2 и 750Мб трансфер.
Това е.
Хех...
Мойто момче - ти да си чувал за приказката - "Една памет работи тука по-добре, а там - по-зле?" ?!?!?!?!?!?!
Ще ти се наложи да я послушаш малко....
Както и да е - виждам, че опита ти с паметите е колкото моя с работа с Intel 4004 процесор....
Викаш 750MB трансфер - това да не е от любимата програма за ежедневно ползване SiSoft SANDRA?
Сигурно...
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Edited by - mollov на 26/12/2001 11:39:42
Е да,тук работи,а там не...ми Кингмакс
А Викинг работи навсякъде.и ТОВА НЕ Е САМО МОЕ МНЕНИЕ:Поглени само коя памет използват фирми като Compaq,Toshiba.
Да бе... добре...
Ако си толкова наивен да мислиш, че те използват същата Value памет, дето я внасят тука значи си много напред с материала....
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
PQI - много добра памет - никога досега не съм си имал проблеми с панети от PQI
750 mb траснфер - ми това зависи от чипсета, а не от паметта
<center></center>
По една случайност работя във фирмата официален вносител на Toshiba за БГ,и на всичкото отгоре в сервиза.Разлика м/у тази памет и Викинга ,продаван от Мост няма!Същото е положението и при Compaq,на който също сме официален вносител.
Тоше,разбери,че истината не се съсредоточава само в Beckop компютри.