От извесно време Компютъра ми се рестартирва сам!!
както си гледам филм и посредата на филма се рестартира!!
не е софтуерен проблем мисля да не е от захранването?
Моля дайте съвет!!
От извесно време Компютъра ми се рестартирва сам!!
както си гледам филм и посредата на филма се рестартира!!
не е софтуерен проблем мисля да не е от захранването?
Моля дайте съвет!!
heat_, виж си температуратана процесора, огледай се за вируси или нещо подобно, не вярвам да е от захранването. Ако е от него поне според ман компа нямаше да работи като хората изцяло и щеше още на първите минута-две да умитра или да се рестартва!!!
малко добавки и уточнения:
- ако е от захранването може и да не се рестартира веднага, но задължително ще лъха топъл въздух отзад
- ако си си о/с здраво процесора може да не си вдигнал волтажа, а да му трябва повечко ток
- не знам откъде ти идва категоричната увереност, че проблемът не е софуерен, но съвсем спокойно може да е от хиляда неща, включително вируси и т.н. ...
според мен не може да има вирус защото на този PC се гледат само филми и само аз имам достъп до него пак и си има антивирусна програма и постоянно си и права ubdate пък и интернет няма на този PC пък освен тожа се скъсах да го сканирам за вируси де да знам освен да не мога да го прихвана? затова си мисля че е друг проблема!!
не съм правил оувърклок на PC-то си и не знам откаде ми е проблема
понякога изгледам цял филм и не се рестартирва но понякога)
сложи си SpeedFan и виж колко градуса показва процесора, като не забравиш да напишеш тук и все пак какъв е. той може да си прегрява и без o/c
ще пробвам но възможно ли е да прегрее за 20мин или по малко?
[:D]без охлаждане трябват средно 2 минути, за да изгорят доста процесори... а за някои и по-малко []