PSU SIRTEC HPC-360-202/ 360W ili PSU FORTRON ATX-350GTF /350W i dvete sa po 35.5$ koe da si izbera ???
PSU SIRTEC HPC-360-202/ 360W ili PSU FORTRON ATX-350GTF /350W i dvete sa po 35.5$ koe da si izbera ???
Ами горе долу еднакви са
аз лично бих избрал фортрона.На сиртек тази стойност 360W означава, че тази мощност му е пикова.
Абе общо взето мисля че което захранване да вземеш няма да сгрешиш.И двете са добри, въпрос на избор е повече.
когато избираш захранване не е толкова важна тая голямата цифричка (300W 400W 500W), а как тя е разпределена по различните волтажи. Например ако 90% мощтност-а отиде за 12V, няма да остане нищо за 5, 3 и т.н.
Разгледай добре лепенката дето е лепната на захранването там има табличка с отделните мощтности за различните волтажи. Сметни си какви консуматори, ще имаш и на какви волтажи ще рабтят те. Захранването е много важен елемент от една система, което в .bg oще не са го осъзнали хората май.
Успех в избора.
нещо не ми отваря саита на фортрон и нзн как да проверя стоиностите.Ако някой има такова захранване на фортрон 350 вата 60 тнх*атх *или 350 вата блуе сторм на фортрон,* да се постне нещо!
Сиртек ... забрави ги просто само някой модели са* *стабилни* то4но този* НЕ ! Фортрон* са* добри но ако* дадеш 5$* *в пове4е* ще вземеш по добър модел от този койти си избрал, а именно FSP350-60 with PFC . Аз съм с такова без проблем държи клокнат А64 2@2.6 , видео 6600ГТ което е също клокнато 585/1170 ! Преди бях с захранване което беше 400вата/явно нереални/, което вобще няма база за сравнение с фортрон-а!
Fortron cepi mraka!!!!!
Na etiketa mu sa takiwa danni 4e i "markowo" Delux 400 watowo mu di6a prahta, hem 350W hem po-golemi stojnosti na toka
abe struwa si parite!!! :Super:
е те не може да са повече... всмисал умножаваш и събираш и получаваш голямата цифра :PПървоначално публикувано от Skywalker
На мен ми е интересно от каде ще си го купиш в момента...Първоначално публикувано от connect
* Ami www.leadert.bg* i oshte v njakolko varnenski magazina go otkrih na prilichni ceni ima go i v shume.V kakyv smisyl ot kade shte si go kupja danebi tova da ima znachenie za kachestvoto... cenata warira ot 20 do 35 $ bez ddsПървоначално публикувано от G_R_U
Ами 6 месеца гаранция какво ти говори? В БДС за такъв продукт няма такъв гаранционен срок. Той трябва да е поне 12 месеца. Е, моето захранване си го взех от Лидер, с 6 месеца, ама майната му - толкова е яко, че хич и не се плашкам!
Ами във вторник нямаха и незнаеха кога ще получат,аз си намерих в PLESIO 350W Bluestorm и днес си го взех за 87лв. с ДДС и 2г. гаранцияПървоначално публикувано от mxkolev
М/у другото човека от Вали ми каза че 350W в момента ги нямало в складовете в Европа на FORTRON,колко е вярно-не знам.