Ползвал съм KYOCERA Ecosys принтер преди няколко години в офис и наистина в това отношение не бяха зле. Имахме обаче проблеми с кирилицата. Накрая се оказа въпрос на драйвери. Имаше и други забележки обаче, капризен към хартията например - често се задръстваше с листа, опитвайки се да поеме 2 вместо един лист.Първоначално публикувано от ccomp
Това беше преди време, сега KYOCERA моделите може да са по-добри, не знам.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат

Но интересното ми е, че никъде не намерих инфо с какво се отличава замърсяването на околната среда при производството на специалния барабан от високотвърд полимерен силиций, в сравнение с тези на другите производители. Т.е. - сменяме по-рядко барабана, но дали по-малко замърсяваме?
Но интересното ми е, че никъде не намерих инфо с какво се отличава замърсяването на околната среда при производството на специалния барабан от високотвърд полимерен силиций, в сравнение с тези на другите производители. Т.е. - сменяме по-рядко барабана, но дали по-малко замърсяваме?  ), и тогава вече е все тая дали ти е пълнена главата, или не.
), и тогава вече е все тая дали ти е пълнена главата, или не. , ама пък за 100 лв принтер, не си заслужава да се ремонтира.
, ама пък за 100 лв принтер, не си заслужава да се ремонтира. 
  (майтап бе, само докато спре да излиза мастило с балончета въздух и започне да излиза само мастило).
 (майтап бе, само докато спре да излиза мастило с балончета въздух и започне да излиза само мастило). (между другото тея двете човечета трябва да им вземат чашките с бира и вече да "актуализират" с две чашки греяна ракия и мезе
 (между другото тея двете човечета трябва да им вземат чашките с бира и вече да "актуализират" с две чашки греяна ракия и мезе