EIZO или SONY SDM-HS95PS това ти гаранатирам ,че е на светлинни години от Samsung!
Монитор с едно копче което включва и и изключва не бих приел! Не че е лош ама за мен Монитора не си заслужава парите ! Изборът си е лично твой !
И най-важното лично аз в момента на този етап на развитие на TFT матриците 19 инчов не бих си купил ! Ама не ми се обяснява сега щото няма смисъл и е много дълго пък аз не обичам много да пиша и като знам* как лаете тука...* ! Плюс това в дългогодишният ми опит в продажбата на IT техника показва , че човек който е решил да си купи или някой му е казал нещо опрделено е много трудно да го разубедиш !
Затова някой като дойде при нас и му казвам ,че изборът е най добре да си го направи сам за себеси , нямам за цел да правря реклама на никоя марка или да продавам само нещо определно щото имаме почти всичко на склад* да няма после ти така каза пък виж какво стана!
Най - обичам да продавам Samsung между другото! Познай защо!
А най им се смея на тези дето гледат МИЛИСЕКУДИТЕ* ! Даже един дойде с една програмка дето мерила милисекудните на монитора и щях да умра от смях - който е на ясно ще ме разбере!