Мислех да флашна биоса си (Abit KT7E) и съм изтеглил последната версиа даже официална и викат. Обаче ме интересува има ли всички фиксове от предишните защото в инфото пише само 1 за подръжка на BIG Drives >137GB
Благодаря
Мислех да флашна биоса си (Abit KT7E) и съм изтеглил последната версиа даже официална и викат. Обаче ме интересува има ли всички фиксове от предишните защото в инфото пише само 1 за подръжка на BIG Drives >137GB
Благодаря
Abit slagat samo kakvo e novo v sravnenie sys prednata versiq, taka che nay-novata ima vsi4ko koeto e bilo "novo" ot prednite versii
mejdu drugoto, prez mesec-2 proverqvay za nova versiq na BIOS-a
az ne moga da razbera zashto trqbwa da si flashwash biosa, neshto ne ti raboti li ??? bios se flashva ako imash problemi s nego w protiwen sluchai nqma polza.
moito dantse e abit kt7a-raid. zna4i sledkato fla6nah (za parvi pat btw) biosa s tretia update koito abit izvadiha za toia model dana, moga s raka na sartse da si kaja 4e mi se povi6i vidimo proizvoditelnostta na ma6inata da ne se izhvarliam ama mojebi dva pati. ottogava redovno fla6vam. e naposledak ve4e ne e tolkova osezaema promianata (daje i ne se use6ta takava po4ti) no vse pak...
sega sam se navil da si fla6kam biosa na grafikata, GF-MX400, ama malko mi e magla tam... triabva da se poza4eta kak to4no stava. niakoi ako go e pravil dosega moje da spodeli (ako ima jelanie;o)
<font color=red>PECUNIA NON OLET</font id=red>
Edited by - bwana на 12/03/2002 03:02:04
Edited by - bwana на 12/03/2002 03:04:57
Az si update-vah BIOS-a na edna ot starite mi Video karti :
Diamond Viper V330 PCI
ama si beshe markova,i BIOS-a si beshe za neia
stana po sushtia nachin akkto i s BIOS-a na dunoto
ot ver 1.50 do 1.62 mislia
ne che ustih neshto kato razlika, soven che veche ne mi se pokazvashe nadpisa pri startirane na komputera.