Търся си 19'' монитор. Ще го използвам от лаптоп, докато успея да си събера цяла десктоп машина. Спрял съм се на тези два модела: Hyundai B90A и SAMSUNG 940B.
Всякакви препоръки са добре дошли!
Търся си 19'' монитор. Ще го използвам от лаптоп, докато успея да си събера цяла десктоп машина. Спрял съм се на тези два модела: Hyundai B90A и SAMSUNG 940B.
Всякакви препоръки са добре дошли!
НЕК и ФИЛИПС са по-добри, сега точно не знам моделите, но щом ги намеря ще ги напиша, номера е ча са малко по-скъпи от тея посочени марки. Лично аз не бих си взел нито една от двете, посочени от теб марки.
Hyundai B90A - добри монитори са ( по -висок клас от Samsung) , но Hyundai предпочитам да се возя в него , от колкото да го гледам !
моето мнение го знаят почти всички и то е IIYAMA (02/ 8164915 - Донка )
Ок. Благодаря за мненията. Може ли да ми кажете и с какво точно тези модели са по-добри?
От това ревю ясно се вижда, че Hyundai B90A няма конкоренция, с изключение на ViewSonic VP191b Redux , но пък там вече и парите са различни. http://www.tomshardware.com/2005/11/04/do_the_new_19/
Всеки, който може да излезе с нещо конкретно е добре дошъл! Благодаря!
и ас си търся нов монитор самоче LCD 19 тези IIyama имат доста добри показатели за цената си но неразбрах с ддс ли са или без и каква им е гаранцията ... май именно заради гаранцията ще се ориентирам към Philips някой от моделите имат гаранция с 0 повредени пиксела/но какво се има предвид под повредени е друг въпрос ...чух че имало доста уловки/