Видях, че много има писано но все пак предварително ви благодаря за разбирането и за отговорите!!!
Спрял съм се на два модела Philips 190C6FS и Samsung 913N. Ще ви бъда много благодарен ако ми дадете препоръки и мнения за тези моели.
Видях, че много има писано но все пак предварително ви благодаря за разбирането и за отговорите!!!
Спрял съм се на два модела Philips 190C6FS и Samsung 913N. Ще ви бъда много благодарен ако ми дадете препоръки и мнения за тези моели.
Първоначално публикувано от Slunchev
Пич аз също се бях спрял на тия двата преди няколко месеца и чесно казано си взех Филипса от всичко изчетено в нета и питано по фирми
той е по-добрия за мен.
Не ми харесва единственно че ако сменя разделителната ми маже, но то е характерно за ЛСДтата, вертикалния му ъгъл ми се струва че е нереален
защото като се изправя или наведа контраста ми се променя, но и това не е болка за умиране
ФИЛИПС от мен !!! :Super:
И двата модела са отлични, но Philips си е марка с доказано качество. Philips си е Philips.
от тези конкретни модели Самсунга е много по добър .. с по добра яркост и контраст ,както и с по добри ъгли на виждане - смехотворни при Филипса който трябва да гледаш с триъгълник спазвайки 90 градуса инак пада яркостта .. и като дизайн ме дразни филипса ,опит за разчупеност но пълна липса на функционалност .. и двата са с ТН матрици които са доста зле като цяло откъм ъгли и цветопредаване .. все пак глас за Самсунга
Аз бих ти предложил да вземеш Philips 190В6FS - цената е близка но поне няма да му мислиш за "дефектни пиксели"!
Благодаря на всички за мнението и препоръките. Спрях се на Philips най вече защото компютърната фирма ми гарантира гаранцията при тях а не на сервиз както обикновенно става. А все пак - трябва да си имаме доверие - иначе сме за гората . Сега остава утре и да си го купя.