да попитам и аз нещо харддиск sata1 или sata2 може ли да се сложи на дъно което подържа само Ata133 ??ще има ли някакъв проблем?
да попитам и аз нещо харддиск sata1 или sata2 може ли да се сложи на дъно което подържа само Ata133 ??ще има ли някакъв проблем?
кабелите са различни - няма какПървоначално публикувано от silver_lcs
нямаш грижи...купуваш сиПървоначално публикувано от silver_lcs
Combo 2xSata-150 & 1xATA-133, PCI card - 28.6 usd+ДДС
или
Converter SATA to IDE - 16.7 usd+ДДС
от РЕЗЕТ
@FearMe - полемиката ти понякога е ужасна....човека просто пита може ли да си го върже, не му знам причините, поради които има сата диск и иде дъно...може да е решил да инвестира в по свестен диск, но да няма достатъчно пари човека да си поднови и дънцето и да е отложил това в бъдеще време...нито ме интересува....съгласи се че ако иска междувременно да го ползва трябва да сложи нещо по средата между тях
да де, ама би било оправдано само ако sata диска ти е подарък. иначе не виждам смисъл от гимнастиката да купуваш sata диск + преходник, като на всичкото отгоре губиш всичките предимства на sata-та, вместо нормален диск, хем и малко по-евтино . но пък ако е за спорта - никой не те спира...Първоначално публикувано от skynet
извинявам се ако съм задал некоректен въпрос.Просто питах дали е възможно да се сложи Сата на Ата питах защото след време ще стане като с ПС рамта ще стане по скъпа и така,и Харддисковете ще станат дефицитни и ше са по скъпи.А примерно дъното си ми е супер и не ми трябва ъпгреид и искам само хард за повече данни.Мерси за отговорите.Едвали ще дам 30-40 долара за преходници при положение че ще ми излезе същото