да попитам и аз нещохарддиск sata1 или sata2 може ли да се сложи на дъно което подържа само Ata133 ??ще има ли някакъв проблем?
да попитам и аз нещохарддиск sata1 или sata2 може ли да се сложи на дъно което подържа само Ata133 ??ще има ли някакъв проблем?
кабелите са различни - няма какПървоначално публикувано от silver_lcs
нямаш грижи...купуваш сиПървоначално публикувано от silver_lcs
Combo 2xSata-150 & 1xATA-133, PCI card - 28.6 usd+ДДС
или
Converter SATA to IDE - 16.7 usd+ДДС
от РЕЗЕТ
@FearMe - полемиката ти понякога е ужасна....човека просто пита може ли да си го върже, не му знам причините, поради които има сата диск и иде дъно...може да е решил да инвестира в по свестен диск, но да няма достатъчно пари човека да си поднови и дънцето и да е отложил това в бъдеще време...нито ме интересува....съгласи се че ако иска междувременно да го ползва трябва да сложи нещо по средата между тях![]()
да де, ама би било оправдано само ако sata диска ти е подарък. иначе не виждам смисъл от гимнастиката да купуваш sata диск + преходник, като на всичкото отгоре губиш всичките предимства на sata-та, вместо нормален диск, хем и малко по-евтиноПървоначално публикувано от skynet
. но пък ако е за спорта - никой не те спира...
извинявам се ако съм задал некоректен въпрос.Просто питах дали е възможно да се сложи Сата на Атапитах защото след време ще стане като с ПС рамта ще стане по скъпа и така,и Харддисковете ще станат дефицитни и ше са по скъпи.А примерно дъното си ми е супер и не ми трябва ъпгреид и искам само хард за повече данни.Мерси за отговорите.Едвали ще дам 30-40 долара за преходници при положение че ще ми излезе същото
![]()