Трябва ми сериозна програма за тест на хард дискове. :coolsmiley:
Трябва ми сериозна програма за тест на хард дискове. :coolsmiley:
В Hiren's Boot CD има поне няколко и то все сериозни.Първоначално публикувано от CNA
Мерси ще ги пробвам
Mod EDIT Slero: Каква оценка имаш по български език и литература?
Какво искаш да му тетваш на тоя хард? Ако търсиш "лоши"сектори изтегли от фирмения сайт "най-добрия" софтуер за това. Ако имаш желание да резбереш скорост на четене и запис върху него има много ... опитай с АИДА, еверест и т .н....Първоначално публикувано от CNA
ако дадеш повече инфо за диска - може да се окаже, че не ти трябва и специален софтуер.
например - в "Win98 Installation Disk"* се съдържат необходимите програми за диагностика и поправка на дискове до около 10-20GB
все пак - подкрепям mxkolev - производителите обикновено дават най-добрите "utilities" за хардовете тяхно производство.
Проблема е ,че Уиндоуса даваше постоянно различна информация за дисковото пространство на "С "дяла.В последствие се оказа ,че грешката е в самият Уиндоус.Релийза който качих на компа/с вградени пачове до май тази година/ се оказа бъгав.Появиха се и други проблеми и то абсолютно еднакви при две различни машини на който е качен този Уин.
Но тъй като проблемите с харда зопочнаха веднага предположих че има вероятност харда да се е сдухал.
Мерси за съдействието на всички който ми отговориха