Здравейте. Имам една задачка от лесна по-лесна - да инсталирам една уеб-камера(genius ge-111), която на друг компютър си върви прекрасно. Като свържа с usb-то - нищо, все едно не съм я сложил. Драйвери не помагат, все пак въобще не се вижда,че има нов хардуер. За тест пробвам с mp3-player-a си - nippon(не му помня модела - от промоционалните в Германос) и същата работа - нито светва, нито разпознава. И идва ред за странното - фотоапарат Sony DSC-P30 си върви без никакви грижи под тези usb-та. ОС - Windows XP без сървис пакове. Дъното е Елитгруп K7S5A - мяркат се 2-3 леко! подути кондензатора около радиатора на процесора. Кутията няма усб-входове, че да пробвам през тях. Единствената ми мисъл е,че фотощрака си се храни от батериите, а другите две устройства точат от порта-> някакъв непонятен за мен проблем с напреженията на усб-тата. От биоса са си разрешени, като през това време датата си е добре.
Давайте идеи откъде може да идва проблема и как да се оправи, че не мой компютъра, а проблемът трябва да се отстрани до 1 ден
Благодаря предварително!