Не знам къде да търся вече проблема...стига на 3% и дава ми "Ivalid block addres" след което спира...баси не мога да разбера какъв и е проблема...
просто направих какви ли не "конфигурации"???
Не знам къде да търся вече проблема...стига на 3% и дава ми "Ivalid block addres" след което спира...баси не мога да разбера какъв и е проблема...
просто направих какви ли не "конфигурации"???
Ако имаш възможност направи проба и на друг компютър,ако и там е същото положение - най-вероятно си е заминала.
Чисто нова е зписани са не повече от 10 диска...Първоначално публикувано от wiseacre
Ами да ти кажа,има всякакви случаи вече,при днешното производство...всичко е възможно.Първоначално публикувано от MoPcKu
Най-добре опитай и това,за да си сигурен,или направо отивай в магазина,няма ли гаранция?
Само още 1 въпрос?
Възможно ли да идва проблема от дъното, защото нещо
беше изпукало и AGP-то не може да си вземе драйвера, а
вземе ли го и картината угасва...? Tа може ли това да пречи
да се записва...дава ми "Ivalid block addres" след, което спира?
Ами аз и досега не разбрах:
- точния модел
- точния firmware
- системата
- чипсета на дъното
- версията на драверите на чипсета
- дисковете, които използваш
- джъмпери, кабели, конфиг. на устройството
и т.н....
Иначе хубава тема сте си спретнали...
... ама няма полза от нея...
поне докато някой не даде необходимата информация
Щом ти е още в гаранция, вземи я занеси и обесни какъв е проблема. Ако са разбрани във фирмата, ще я погледнат и ако всичко и е наред при тях значи проблема е при теб. Ако не, би трябвало да я сменят.
Да не те плаша, ама имам много лош експириънс с LG у-ва от 1-2 години насам... За 1 година имаме бракувани 2 ЦД писачки последни модели и 2 комбо-та, пак последни модели на LG.