Приятел ме попита, реших да пусна тема тук, че да получа адекватни отговори
Трябва конфигурация до 2000 лева (без монитор) като ще се ползва за програми от типа на archicad. 3Д.
Аз предложих G5но не му харесва
Какво бихте предложили вие?
Поздрави.

Приятел ме попита, реших да пусна тема тук, че да получа адекватни отговори
Трябва конфигурация до 2000 лева (без монитор) като ще се ползва за програми от типа на archicad. 3Д.
Аз предложих G5но не му харесва
Какво бихте предложили вие?
Поздрави.

имам приятел архитект...2000 лв нямат да стигнат....май покриват само част от цената на archicad...
а щом не е наясно каква конфигурация му трябва, значи хич не е запознат и с archicad
само за хардуера ще стигнат....
утре ще питам моя приятел и ще напиша мнението му тук....

май не се споменава за легален софтуер
а и Архикаде пъти по-евтин от Аутокад

Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Оппределено Conroe ще мачка!

Никой не е казал че цената на софтуера влиза в тези 2000 лева. Това е раздела хардуер - цената е за компютъра.
А защо по дяволите му трябва на архитект да разбира от КОМПЮТЪРЕН ХАРДУЕР?
Та кое е добро решение за момента?
Май наистина Mac G5 си е дъ бест

Конро 6600 (6300 при финансов недостиг), дъно Интел БадАхе, 2х1ГВ и нагоре ДДР2 хубава марка, сега има вече и в Бг, 2 ХДД в Райд, Видео 7600ГТ(7800, 7900 съобразно парите)... Така набързо нахвърляната конфигурацийка мисля, че доста добре ще се представя. Струва ми се, че и в парите ще влезе.
И наистина на човека не му трябва да разбира от хардуер. Важно е да отиде в подходяща компютърна фирма, която да има добри специалисти, които правилно и точно да преценят нуждите и бюджета му и да асемблират най-доброто за клиента.

Sorry hora ne raboti kirilicata, po nikakuv nachin.
naistina po-dobre e da izchakash core 2 duo
coming realy soon...