Няма ли нек'ав начин да прескочим трапа, бе хора. Щото искат някакви 60лв. и не съм фен...
A Steve Morse Fan!!!
Ne znam ama az imam HBO a pak ne sam plashtal nishto?!Neshto se e bugnalo
Имаш, щото още не са ти го кодирали... Зарибяват ет още
Аз платих 56 лева за декодера, и после, когато не искам повече HBO ми връщат 52 лева.
А иначе - първият месец е безплатен, от втория плащаш по 12 лева такса...
Начин имало - за хората с TV tuner...
<font color=red>Dominator</font id=red>
domin@dir.bg
ICQ#109217561
Хъм, взел си декодер? Пломбиран ли е? Ако не - защо не го замъкнеш в някой ТВ сервиз - да разберат какво има и на конвейра .
На мен проблема не ми е в плащането на декодера - програмата ми харесва и бих плащал 12лв на месец за нея.
Само че... кабелната ми е пусната нелегално и не плащам за нея и ще е нахално да кажа - дайте декодер след като официално нямам кабел
Другия вариант да измуфтя някой, който има кабелна да ми купи декодер и да го пренеса в нас. Би следвало да стане или?
Казаха ли ти нещо - ще минават ли отвреме навреме да вкарват нови кодове, няма ли - каква е системата им на кодиране?
А и още един въпрос - какво ще стане ако си купя декодер, после съответно се откажа от услугите на HBO и не им върна декодера (обрали са ме например...)
Би ли следвало с този декодер, който ще ми остане да мога да гледам HBO без да плащам месечни такси?
Te mi go biaha kodirali i sa pak sa mi go pusnali?Ne znam kak stava..
момчета на 4,5 и 6 май има Великденска промоция и няма да е кодирано HBO-то.
Иначе хайде някой с тунер да пробва с тази програмка - Exo TV. От тук се тегли : http://eng.exotv.de/ . Поддържа доста видове кодировки.
Абе нещо през PC не ме радва... Трябва да мислим как да се сглобят декодери за ТВ...
Че какъв ти е проблема ако имаш TV-out.
В момента не е кодирана щото явно нямат клинти още. Сигурно и след една седмица пак ще има промоция.
КрИс, на пръв поглед - няма нищо пломбирано, но получих съвет да не се опитвам да го отварям (това се хваща най-лесно). Баща ми е телевизионен техник (и не само), и ме светна за един "цигански" номер, който правели наш'те хора - изтъркват информацията на интегралните схеми, като по този начин е невъзможно да се направи копие на това устройство.
Не са ми казвали, че ще минават да променят нещо - предполагам, че няма.
Когато дойдат пак до нас (ще ни сменят кабелите), ще попитам мога ли да си купя още един декодер, но предполагам, че няма да стане - защото - имаш ле декодер - имаш и НВО, тоест - можеш да си го гледаш без да плащаш таксата.
А за системата им на кодиране - представяш ли си как ще ми кажат?
Все пак - баща ми щял да види може ли да се разучи нещо - ще ти пиша по ICQ за повече инфо...
<font color=red>Dominator</font id=red>
domin@dir.bg
ICQ#109217561
Само по ICQ? Дай и насам малко инфо, де. Освен ако не е много ценно, ама ти си знаеш...
Вярно, че е много ламерски, но пък е лесно...
Е, пак ще трябва да кихаме, но друго си е 4 лв, друго 12!
Стига да може да стане!
А варианта с декодиращ софтуер през РС-то и TVOut-a?
Пак не е зле,
стига да знаете програми, които ще свършат тая работа...
Най-якия вариант според мен е следния:
1.С цифрова DVB карта за PC и сателитна чиния се насочвате я към Астра, я към Хот Бърд /стига там да има ХБО, ама требва да има щот са големи спътници/
2.Със софтуер пиратствате и декодирате ХБО-то
Така хем ще имате цифрова телевизия /100 пъти по - яко качество от кабела /, хем няма да плащате на кабеладжиите нито стотинка, хем ще имате сателитен интернет /е, за него вече ще трябва да си плащате месечно ама пък скоростта ква е!/ и плюс тва може да пуснете сигнала из целия блок и да събирате по някое левче... Само трябва да внимавате за антимафиоти :D
THE ONLY THING WE HAVE TO FEAR IS FEAR ITSELF!
Imam edin vupros deto me podseti edin priatel i se chudia dali niakoi znae otgovora...
Za horata deto imat cifrovi priemnici i satelini chinii sigurno e jasno che skoro vlizat novi sistemi za kodirane na paketite kato premiere, novata systema se kava SECA2 i po predvijdania dekoder za neia shte ima chak septemvri oktomvri i tova e nai rano...
Vuprosa mi e ima li software za gledane na cifrova televizia chrez DVB karta s komputer za novite systemi na kodirane ili pone za starite....
http://www.rootbg.com
E za starite sas sigurnost ima... ama trebvalo moshtno PC, i ne bilo mnogo lesna rabota - imalo baya nastroiki.
THE ONLY THING WE HAVE TO FEAR IS FEAR ITSELF!