Здравейте, вече съм горд притежател на гореспоменатите устройства, и тъй като съм абсолютен лаик в областта на телевизорите и /отчасти/ на конзолите, бих искал да поставя няколко въпроса, като силно се надявам че има хора, които ще ми обърнат внимание и ще отговорят на предполагам не съвсем адекватните запитвания. Идеята да закупя точно тези устройства е, че първо съм фен на Сони, и второ - все пак са от един производител и се надявах на по-добра съвместимост /каквото и да означава това/. Целта - сина ми да играе игрички на PS3-то, а аз да гледам 3D филми. До тук с мечтите... След като купих PS3 направих жалък опит да я излекувам /понеже имам известен сполучлив опит с nintendo wii, реших че PS3-то няма особено да ме затрудни/ и след няколко часа теглене и четене успях да кача уж кракната версия 4.11 /а фабрично ми дойде с 3.55!!?!/. Осъзнах какво съм направил - но късно. Сега вече конзолата е с чисто новия FW 4.31, а телевизора неще и неще да ми прочете mkv файла който си изтеглих и качих на HDD-то за да пробвам 3D-то. След дългия увод да премина към въпросите...
1. Има ли някаква възможност да гледам истински 3D филми свалени от някъде си и качени на HDD - без значение дали от конзолата или директно от TV-то?
2. Ако не може от HDD-то има ли начин /отново свалени/ филмите да бъдат записани на БР диск и да бъдат гледани през конзолата.
Предварително благодаря за отзивчивостта и се извинявам за въпросите ...